Ploiesti/ Conditii europene pentru elevii fostei Scoli Speciale nr. 1. Modernizarea inceputa in mandatul lui Bogdan Toader s-a finalizat astazi

Ploiesti/ Conditii europene pentru elevii fostei Scoli Speciale nr. 1. Modernizarea inceputa in mandatul lui Bogdan Toader s-a finalizat astazi

Cladirea fostei Scoli Speciale nr. 1 din Ploiesti, ce poarta denumirea de Centru Scolar de Educatie Incluziva nr. 1, a fost modernizata, iar elevii cu nevoi speciale isi vor desfasura orele de curs in conditii moderne, la standarde europene.

O nouă plângere pe numele „paraditorilor” Onea şi Răileanu! Inspecția Judiciară cerceteaza modul în care i-a fost fabricat dosarul Anei Maria Pătru

Proiectul reabilitarii si modernizarii scolii a fost initiat si finalizat in proportie de 90% in mandatul fostului presedinte al Consiliului Judetean Prahova, Bogdan Toader.

Surse PhOnline.ro/ PSD şi PNL anunță azi comasarea alegerilor şi liste comune la europarlamentare şi locale

Acesta a anuntat, astazi, finalizarea si deschiderea Centrului:

Sondaj CURS/ Românii vor comasarea alegerilor. PSD conduce detaşat. PNL coboară la egalitate cu AUR

„În sfârșit, elevii Centrului Școlar de Educație Incluzivă nr. 1 Ploiești, fosta Școală Specială nr. 1, au parte de condiții normale de desfășurare a activităților specifice acestei unități de învățământ!

Când am plecat de la conducerea Consiliului Județean Prahova, clădirea era gata. Mai era nevoie de câteva branșamente la utilități. A fost nevoie de mai bine de doi ani pentru ca peste 140 de copii să se bucure de confortul și de dotările pe care echipa Consiliului Județean Prahova le-a prevăzut în proiectul derulat cu fonduri PNDL și din bugetul județului.

Mai bine mai târziu decât niciodată.”.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191