Ploiesti/ Doi golani au batut un taximetrist si i-au furat telefonul. Unul din ei a refuzat sa achite cursa si a chemat in ajutor un prieten sa-l „puna la punct” pe sofer

Ploiesti/ Doi golani au batut un taximetrist si i-au furat telefonul. Unul din ei a refuzat sa achite cursa si a chemat in ajutor un prieten sa-l „puna la punct” pe sofer

La data de 12 februarie a.c., în jurul orei 11.00, polițiștii din cadrul Secției nr.2 de Poliție Ploiești au fost sesizați de către un bărbat despre faptul că ar fi fost agresat de alte două persoane, fiindu-i sustras și telefonul mobil. 

STOP ABUZURILOR DIN JUSTIȚIE! Mesajul fostei sefe DIICOT Giorgiana Hosu, dupa achitarea post-mortem a politistului Dan Hosu: “Vreau sa se invete ceva din acesti 7 ani si oamenii sa invete sa gandeasca ei insisi. Sa nu se grabeasca nimeni sa arunce cu piatra”

În baza sesizării, polițiștii s-au deplasat la fața locului constatând faptul că apelantul, în vârstă de 37 de ani, din municipiul Ploiești, în calitate de șofer al unei firme de taximetrie, în jurul orei 10:15 a preluat un client pe care l-a transportat la destinația solicitată, iar la coborâre clientul a susținut că nu poate achita contravaloarea cursei, în acest timp sustrăgându-i telefonul mobil șoferului. 

In atentia Politiei Prahova, OPC, ANAF! O firma din Brasov escrochează pensionari din Prahova, cu întâlniri la hoteluri, unde vând chinezării la suprapreț

Ulterior, între cei doi a izbucnit o altercație, la care a intervenit un alt bărbat, prieten al clientului, aceștia lovindu-l pe șofer, care a reușit să-și recupereze telefonul mobil, ulterior cei doi plecând de la fața locului.

Guvernul a aprobat cedarea pasajului de la Podul Înalt către Primăria Ploiești. Poate fi demarat proiectul de lărgire la patru benzi

La scurt timp, polițiștii au identificat și depistat persoanele bănuite de comiterea faptelor că fiind doi tineri cu vârstele de 20 și 21 de ani, din orașul Sinaia, respectiv din municipiul Ploiești. 

Astfel, în baza probatoriului administrat, cei doi tineri au fost reținuți pentru 24 de ore, urmând ca azi să fie prezentați unității de parchet competente cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive. 

În cauză, cercetările sunt continuate de polițiști în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie.

Foto arhiva

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191