Ploiesti/ Doi tineri, retinuti pentru taharie. Victima, un minor

Ploiesti/ Doi tineri, retinuti pentru taharie. Victima, un minor

*2 tineri au fost reținuți de polițiștii din cadrul Poliției municipiului Ploiești pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie*

VIDEO/ Primarul Andrei Volosevici a răbufnit la adresa managerului Spitalului Județean: La Terapie Intensivă lipsesc medicamente esențiale! Familiile şi le cumpără!”

În cursul zilei de astăzi, 16 noiembrie, polițiștii din cadrul Biroului pentru Combaterea Infracțiunilor Contra Persoanei și Patrimoniului au reținut doi tineri, de 16, respectiv 17 ani, bănuiți de comiterea unei infracțiuni de tâlhărie, faptă comisă la data de 3 noiembrie a.c.

Comunele Gornet şi Drăgăneşti au atras peste 5 milioane de euro, prin „Anghel Saligny”. Prefectul Virgiliu Nanu, alături de cei doi primari, la semnarea contractelor de finanțare

În fapt, la data de 3 noiembrie a.c., în timp ce se aflau în apropierea unui supermarket din municipiu, cei doi tineri ar fi deposedat, prin violență, un alt minor de mai multe bunuri, în valoare de 400 de lei.

Conferinta de presa la PSD Ploiesti/ Gheorghe Sîrbu, fost PNL: „Roberta Anastase ne zicea sa blocam investitiile in Ploiesti. M-a pus invlusiv pe mine sa votez impotriva mea!”

În vederea administrării probatoriului, în cursul acestei dimineți, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Ploiești au pus în aplicare trei mandate de percheziție domiciliară, la domiciliile celor doi tineri, ulterior, aceștia fiind conduși la sediul poliției în vederea audierii.

În urma perchezițiilor, au fost descoperite și ridicate mai multe mijloace materiale de probă.

Astfel, în baza probatoriului administrat, față de cei doi tineri a fost luată măsura reținerii, pentru 24 de ore, urmând ca mâine, 17 noiembrie, să fie prezentați unității de parchet competente cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive.

În cauză, cercetările sunt continuate de polițiști, în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191