Ploieşti/ Facturi la căldură, mai mici cu aproape 40% faţă de anul trecut

Ploieşti/ Facturi la căldură, mai mici cu aproape 40% faţă de anul trecut

Facturile la căldură în luna ianuarie 2023 sunt mai mici cu aproape 40% față de anul trecut, la Ploiești.

STOP ABUZURILOR DIN JUSTIȚIE! Mesajul fostei sefe DIICOT Giorgiana Hosu, dupa achitarea post-mortem a politistului Dan Hosu: “Vreau sa se invete ceva din acesti 7 ani si oamenii sa invete sa gandeasca ei insisi. Sa nu se grabeasca nimeni sa arunce cu piatra”

Mai multe asociații de proprietari din Ploiești deja au primit facturile la agent termic aferente lunii ianuarie 2023. Comparativ cu aceeași lună a anului trecut, facturile sunt cu aproximativ 40% mai mici.

In atentia Politiei Prahova, OPC, ANAF! O firma din Brasov escrochează pensionari din Prahova, cu întâlniri la hoteluri, unde vând chinezării la suprapreț

Comparația a fost făcută în lunile ianuarie 2022 și 2023 ținându-se seama și de finele lunii decembrie a anilor anteriori.

Guvernul a aprobat cedarea pasajului de la Podul Înalt către Primăria Ploiești. Poate fi demarat proiectul de lărgire la patru benzi

Așa se face că între cele două perioade, diferența pe fiecare factură în parte este cu până la 40% mai puțin față de anul precedent.

Factura pentru agentul termic la un bloc din Ploiești, unde nu există repartitoare, a fost în ianuarie 2023 de aproape 3117 lei, adică cu puțin peste 1900 de lei mai mică față de aceeași lună a anului trecut.

Factura a scăzut pentru că, în primele zile ale lunii ianuarie 2023 la Ploiești au fost temperaturi de primăvară de până la 17 grade Celsius.

Acest lucru a făcut ca pe timpul zilei, în anumite situații și intervale de timp, operatorul să sisteze furnizarea agentului termic.

Mai mult, unul dintre cazanele cu care se asigură furnizarea agentului termic a suferit avarii, astfel că și de această dată s-a sistat furnizarea de apă caldă și căldură în municipiul Ploiești.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191