Ploiesti/ LMV si „I.L. Caragiale” si-au unit fortele pentru Zilele Roboticii

Ploiesti/ LMV si „I.L. Caragiale” si-au unit fortele pentru Zilele Roboticii

În perioada 18-20 noiembrie, la Sala Coloanelor a Palatului Culturii din Ploiești se va desfășura evenimentul ,,Zilele Roboticii”, organizat de echipa de robotică Ro2D2 a Colegiului Național “Mihai Viteazul” Ploiești în parteneriat cu echipa de robotică Info(1) a Colegiului Național “I.L.Caragiale”.
20 de echipe din țară și-au anunțat participarea, printre ele fiind și echipa Delta Force Arad, campionii mondiali de la Huston, din sezonul competițional anterior.

Activitatea Lukoil Ploiesti, in pericol, din cauza embargoului UE asupra titeiului rusesc?

Participanții la eveniment vor avea ocazia să înțeleagă importanța educației STEM și felul în care noțiunile teoretice își găsesc aplicabilitate, vor putea participa la sesiuni demonstrative, cu roboți FTC, roboți Lego Mindstorm și Arduino, sau vor putea urmări imprimante 3D în acțiune.

Aviz amatorilor! O consilieră USR a construit ilegal un bloc între case. Verdict final al instanței

Vor fi și ateliere practice, discursuri motivaționale și prezentări. Evenimentul face parte din seria de activutăți incluse în proiectul “Către generația viitorului prin educația STEM”, proiect cofinanțat de Consiliul Județean Prahova.

In atentia ITM Prahova! Angajatii fabricii Christof Industries, din Brazi, se afla intr-o situatie disperata. Trimisi la munca in strainatate, dar neplatiti!

Deschiderea oficială va avea loc vineri, 18 noiembrie, începând cu ora 17:00.