Ploiesti/ LMV si „I.L. Caragiale” si-au unit fortele pentru Zilele Roboticii

Ploiesti/ LMV si „I.L. Caragiale” si-au unit fortele pentru Zilele Roboticii

În perioada 18-20 noiembrie, la Sala Coloanelor a Palatului Culturii din Ploiești se va desfășura evenimentul ,,Zilele Roboticii”, organizat de echipa de robotică Ro2D2 a Colegiului Național “Mihai Viteazul” Ploiești în parteneriat cu echipa de robotică Info(1) a Colegiului Național “I.L.Caragiale”.
20 de echipe din țară și-au anunțat participarea, printre ele fiind și echipa Delta Force Arad, campionii mondiali de la Huston, din sezonul competițional anterior.

Seria amenințărilor paraditorului „Portocală” continuă. Alți martori din dosar vorbesc despre pistolul pe care Negulescu il flutura in fata „victimelor”

Participanții la eveniment vor avea ocazia să înțeleagă importanța educației STEM și felul în care noțiunile teoretice își găsesc aplicabilitate, vor putea participa la sesiuni demonstrative, cu roboți FTC, roboți Lego Mindstorm și Arduino, sau vor putea urmări imprimante 3D în acțiune.

Ploieşteanca Alexandra Bălan a câştigat un Oscar pentru cel mai bun film de animație. Alexandra are 32 de ani şi a fost elevă a Colegiului A.I. Cuza

Vor fi și ateliere practice, discursuri motivaționale și prezentări. Evenimentul face parte din seria de activutăți incluse în proiectul “Către generația viitorului prin educația STEM”, proiect cofinanțat de Consiliul Județean Prahova.

Mărturii ale părinților și rudelor copiilor consumatori de droguri: „În spitalele noastre îi internează o săptămână pentru că nu au paturi. Solicitarea este atât de mare”/ „Și eu sunt mama unui copil care se droghează, care acum e la pușcărie”/ „Fratele meu nu este la pușcărie, este în groapă”

Deschiderea oficială va avea loc vineri, 18 noiembrie, începând cu ora 17:00.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191