Ploieşti/ Minor surprins în timp ce se masturba în cimitirul Bolovani

Ploieşti/ Minor surprins în timp ce se masturba în cimitirul Bolovani

Un adolescent din Ploiești fost reținut de polițiștii din cadrul Secției nr.3 de Poliție Ploiești, fiind bănuit de săvârșirea infracțiunii de ultraj contra bunelor moravuri.

STOP ABUZURILOR DIN JUSTIȚIE! Mesajul fostei sefe DIICOT Giorgiana Hosu, dupa achitarea post-mortem a politistului Dan Hosu: “Vreau sa se invete ceva din acesti 7 ani si oamenii sa invete sa gandeasca ei insisi. Sa nu se grabeasca nimeni sa arunce cu piatra”

Potrivit IPJ Prahova, sâmbătă, 4 martie, tânărul, care se afla într-un cimitir din municipiul Ploiești, ar fi săvârșit acte de exhibiționism printre mormintele cimitirului.

In atentia Politiei Prahova, OPC, ANAF! O firma din Brasov escrochează pensionari din Prahova, cu întâlniri la hoteluri, unde vând chinezării la suprapreț

În urma cercetărilor efectuate, spun polițiștii, persoana bănuită de comiterea faptei a fost identificată ca fiind un tânăr în vârstă de 16 ani, din municipiu, care, în urma probatoriului administrat a fost reținut pentru 24 de ore, urmând ca mâine să fie prezentat unității de parchet competente cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive.

Guvernul a aprobat cedarea pasajului de la Podul Înalt către Primăria Ploiești. Poate fi demarat proiectul de lărgire la patru benzi

În cauză, cercetările sunt continuate de polițiști în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj contra bunelor moravuri.

Foto Ziarulincomod.ro

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191