Ploiesti/ Noi detalii in cazul bebelusului de 2 luni, mort in conditii suspecte. Mama are 15 ani, tatal 30

Ploiesti/ Noi detalii in cazul bebelusului de 2 luni, mort in conditii suspecte. Mama are 15 ani, tatal 30

Ies la iveala noi detalii in cazul tragediei produse marti seara, intr-o locuinta situata pe strada Rafinorilor din Ploiesti.

Aviz amatorilor! O consilieră USR a construit ilegal un bloc între case. Verdict final al instanței

Un bebelus de doar 2 luni a murit, pana in prezent nefiind stabilita cu exactitate cauza decesului.

In atentia ITM Prahova! Angajatii fabricii Christof Industries, din Brazi, se afla intr-o situatie disperata. Trimisi la munca in strainatate, dar neplatiti!

Potrivit anchetatorilor, pe trupul bebelusului nu au fost identificate semne de violenta, acesta fiind transportat la IML pentru stabilirea cauzei decesului.

Vai de amărâții de primari! Edilul Mircea Corbu (Buşteni) fură apă direct din rețeaua Hidro Prahova. Polițiştii au descins acasă la primar

Mama copilului este o tanara de doar 15 ani, iar tatal, un barbat in varsta de 30 de ani. Tanara mai are un baietel pe care l-a adus pe lume in urma cu 2 ani, cand avea doar 13 ani. In cazul minorei, a fost deschis dosar penal, la fel si in cazul decesului bebelusului.

Redam comunicatul IJP Prahova:

La data de 22 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției nr.4 de Poliție Ploiești au fost sesizați de către un bărbat, despre faptul că un copil în vârstă de 2 luni a decedat în locuința sa din municipiul Ploiești.

În baza sesizării, s-a format echipă operativă care s-a deplasat la fața locului, unde a fost identificată mama minorului, o tânără în vârstă de 15 ani și copilul, care nu mai prezenta semne vitale, decesul fiind declarat de echipajul medical sosit la fața locului.

Cu ocazia examinării vizuale a trupului copilului nu au fost identificate urme vizibile de violență.

Trupul neînsuflețit a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Prahova în vederea efectuării necropsiei și stabilirii, cu exectitate, a cauzei decesului.

Cercetările sunt continuate de polițiști sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și act sexual cu un minor.