Ploiesti/ O femeie si-a uitat intr-o cabina de proba geanta in care avea 8000 lei. Evident, a ramas fara ei

Ploiesti/ O femeie si-a uitat intr-o cabina de proba geanta in care avea 8000 lei. Evident, a ramas fara ei

Depistată de polițiști după ce ar fi sustras 8.000 de lei dintr-o geantă

VIDEO/ Primarul Andrei Volosevici a răbufnit la adresa managerului Spitalului Județean: La Terapie Intensivă lipsesc medicamente esențiale! Familiile şi le cumpără!”

La data de 8 iunie a.c., polițiștii din cadrul Secției nr.1 de poliție Ploiești au identificat o persoană banuită de săvârșirea unei infracțiuni de furt.

Comunele Gornet şi Drăgăneşti au atras peste 5 milioane de euro, prin „Anghel Saligny”. Prefectul Virgiliu Nanu, alături de cei doi primari, la semnarea contractelor de finanțare

În fapt, la data de 3 iunie a.c., polițiștii au fost sesizați de către o femeie, despre faptul că în timp ce se afla în incinta unui magazin dintr-un centru comercial, i-ar fi fost sustrasă o sumă de bani din geanta uitată în cabina de probă.

Conferinta de presa la PSD Ploiesti/ Gheorghe Sîrbu, fost PNL: „Roberta Anastase ne zicea sa blocam investitiile in Ploiesti. M-a pus invlusiv pe mine sa votez impotriva mea!”

În urma investigațiilor și a cercetărilor efectuate, polițiștii au identificat și depistat persoana banuită de comiterea faptei ca fiind o tânără în vârstă de 19 ani din municipiul Ploiești, ulterior fiind condusă la sediul unității de poliție pentru audiere.

Prejudiciul cauzat, în valoare de 8.000 de lei, a fost recuperat în totalitate.

În cauză, cercetările sunt continuate de polițiști în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

Comunicat IJP Prahova

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191