Ploieşti/ O masă de şah din parcul „Nichita Stănescu” a fost vandalizată

Ploieşti/ O masă de şah din parcul „Nichita Stănescu” a fost vandalizată

Informație de interes public

STOP ABUZURILOR DIN JUSTIȚIE! Mesajul fostei sefe DIICOT Giorgiana Hosu, dupa achitarea post-mortem a politistului Dan Hosu: “Vreau sa se invete ceva din acesti 7 ani si oamenii sa invete sa gandeasca ei insisi. Sa nu se grabeasca nimeni sa arunce cu piatra”

În detrimentul eforturilor SGU Ploiești SRL de a imprima un aspect plăcut obiectivelor administrate, încă există persoane lipsite de civism care vandalizează elementele din componența acestora.

In atentia Politiei Prahova, OPC, ANAF! O firma din Brasov escrochează pensionari din Prahova, cu întâlniri la hoteluri, unde vând chinezării la suprapreț

În imaginile atașate, vă prezentăm consecințele vandalizării obiectelor de mobilier urban (două mese de șah și un scaun), din Parcul Nichita Stănescu, parc situat în zona Nord a municipiului.

Guvernul a aprobat cedarea pasajului de la Podul Înalt către Primăria Ploiești. Poate fi demarat proiectul de lărgire la patru benzi

Pe această cale, revenim cu apelul nostru la civism și solicităm tuturor cetățenilor să sesizeze actele de vandalism la numerele de telefon ale Dispeceratului RASP(0244/984) și Poliției Locale (0244/954).

Comunicat SGU Ploiesti

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191