Ploieşti/ Premiul pentru cel mai prost şofer merge la un tânăr care a fugit de Poliție în trafic. Nu avea permis, maşina era radiată şi a lovit mai multe maşini parcate

Ploieşti/ Premiul pentru cel mai prost şofer merge la un tânăr care a fugit de Poliție în trafic. Nu avea permis, maşina era radiată şi a lovit mai multe maşini parcate

La data de 2 aprilie a.c., în jurul orei 08.00, polițiștii rutieri din cadrul Poliției municipiului Ploiești, în timp ce desfășurau activități pe linie rutieră pe raza municipiului, au efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism care circula pe strada Grădinari, folosindu-se de semnalele acustice și luminoase. 

O nouă plângere pe numele „paraditorilor” Onea şi Răileanu! Inspecția Judiciară cerceteaza modul în care i-a fost fabricat dosarul Anei Maria Pătru

Întrucât conducătorul auto nu a oprit, polițiștii au pornit în urmărirea acestuia, iar la un moment dat, întâlnind echipajul care circula din sens opus, conducătorul auto a efectuat manevra de mers înapoi, acroșând mai multe autovehicule care se aflau staționate. 

Surse PhOnline.ro/ PSD şi PNL anunță azi comasarea alegerilor şi liste comune la europarlamentare şi locale

La scurt timp, conducătorul auto a fost oprit și imobilizat de polițiști, fiind identificat în persoana unui bărbat în vârstă de 31 de ani, din municipiul Ploiești. 

Sondaj CURS/ Românii vor comasarea alegerilor. PSD conduce detaşat. PNL coboară la egalitate cu AUR

În urma verificărilor efectuate în bazele de date s-a stabilit faptul că tânărul în cauză nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. 

Tot din verificări, a reieșit că numărul provizoriu al autoturismului, fusese atribuit unui alt autoturism, a cărei autorizație de circulație provizorie a expirat din luna februarie a anului curent. 

Ba mai mult, autoturismul condus de bărbat figurează în bazele de date ca fiind radiat încă din luna septembrie a anului trecut. 

Tânărul a fost testat cu aparatele etilotest și drugtest, rezultatele fiind negative în ambele cazuri. 

Având în vedere probatoriului administrat în cauză, față de ploieștean a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, iar astăzi, 3 aprilie a.c., față de acesta a fost dispusă măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.

În cauză, cercetările sunt continuate de polițiști în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără permis de conducere, conducerea unui autovehicul neînmatriculat și conducerea unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare. 

 

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191