Ploieşti/ Primăria anunță începerea deratizării de primăvară

Ploieşti/ Primăria anunță începerea deratizării de primăvară

Primăria Municipiului Ploiești informează cetățenii că, în perioada 20-31 martie 2023, se vor executa servicii de deratizare pe suprafața domeniului public și privat al Municipiului Ploiești, în baza contractului încheiat cu S.C. CORAL IMPEX S.R.L.

OPC a amendat Ploiesti Shopping City, dupa ce ziarul nostru a publicat imagini cu mizeria de la fast-food-uri

Produsul utilizat în cadrul acestor operațiuni va fi COLBROM, având substanța activă bromadiolone, pentru combaterea rozătoarelor.

DIICOT a spart o rețea care vindea dorguri în liceele din Bucuresti/ Printre suspecți sunt și elevi / Procurorii au descoperit canabis, cocaină, ketamină și Xanax

Suplimentar, pot fi utilizate și alte substanțe avizate de către Ministerul Sănătății, cu acordul prealabil al beneficiarului.

Judecator Gabriela Baltag (CSM): Justitia care nu ne va mai apartine, in curand

Produsele menționate se regăsesc în Registrul Național al Produselor Biocide avizate pentru profilaxia sanitar – umană de Ministerul Sănătății, tip produs 14.

Activitatea de deratizare este realizată de către Primăria Municipiului Ploiești prin S.C. CORAL IMPEX S.R.L.

Personalul implicat în execuția serviciilor este calificat în funcția de agent D.D.D., în conformitate cu legislația în vigoare și este dotat cu echipament de protecție corespunzător.

Pentru ca activitatea de deratizare să fie eficientă, aceasta trebuie efectuată în mod unitar, la nivelul întregii localități. În cazul în care condițiile meteorologice vor împiedica desfășurarea acestei acțiuni, perioada de efectuare a activității de deratizare va fi prelungită.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191