Ploieşti/ Tânăr, bătut de patronul unui magazin pentru că a îndrăznit să ceară bon

Ploieşti/ Tânăr, bătut de patronul unui magazin pentru că a îndrăznit să ceară bon

La data de 15 noiembrie a.c., în jurul orei 09:30, polițiștii din cadrul Secției nr.4 de Poliție Ploiești au fost sesizați de către un tânăr despre faptul că ar fi fost agresat și amenințat de administratorului unei societăți comerciale din municipiu.

Seria amenințărilor paraditorului „Portocală” continuă. Alți martori din dosar vorbesc despre pistolul pe care Negulescu il flutura in fata „victimelor”

În urma verificărilor efectuate a reieșit faptul că, în jurul orei 09:15, tânărul în vârstă de 20 de ani s-ar fi deplasat la o societate comercială din municipiu pentru a cere lămuriri administratorului acesteia cu privire la faptul că în ziua precedentă nu i-a fost eliberat bon fiscal pentru bunurile achiziționate, între cei doi având loc un conflict spontan.

Ploieşteanca Alexandra Bălan a câştigat un Oscar pentru cel mai bun film de animație. Alexandra are 32 de ani şi a fost elevă a Colegiului A.I. Cuza

În urma evenimentului, apelantul a solicitat să fie transportat la o unitate medicală pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate. 

Mărturii ale părinților și rudelor copiilor consumatori de droguri: „În spitalele noastre îi internează o săptămână pentru că nu au paturi. Solicitarea este atât de mare”/ „Și eu sunt mama unui copil care se droghează, care acum e la pușcărie”/ „Fratele meu nu este la pușcărie, este în groapă”

În cauză, cercetările sunt continuate de polițiști pentru clarificarea situației de fapt, fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de lovire sau alte violențe.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191