Ploiesti/ Transportatori sancționați pentru nerespectarea legislației rutiere, de polițiștii locali

Ploiesti/ Transportatori sancționați pentru nerespectarea legislației rutiere, de polițiștii locali

Polițiștii locali cu atribuţii pe linie rutieră din cadrul Poliţiei Locale Ploieşti au desfășurat, în cursul dimineții de 06 martie 2023, între orele 04:00 și 09:00, controale specifice pentru depistarea și sancționarea conducătorilor de autovehicule destinate transportului de marfă și persoane, care nu respectă legislația rutieră ce reglementează aceste activități.

OPC a amendat Ploiesti Shopping City, dupa ce ziarul nostru a publicat imagini cu mizeria de la fast-food-uri

Acțiunile de verificare s-au desfășurat pe străzile: Bulevardul București, strada Găgeni, Șoseaua Vestului, strada Ștrandului, strada Gh. Gr. Cantacuzino, Bulevardul Republicii și strada Depoului.

DIICOT a spart o rețea care vindea dorguri în liceele din Bucuresti/ Printre suspecți sunt și elevi / Procurorii au descoperit canabis, cocaină, ketamină și Xanax

Astfel, au fost controlați 189 conducători de autovehicule, fiind aplicate un număr total de 103 sancțiuni contravenționale, în valoare de 25.750 lei.

Judecator Gabriela Baltag (CSM): Justitia care nu ne va mai apartine, in curand

Șoferii amendați s-au făcut vinovați de încălcarea prevederilor art. 12 din H.C.L. nr. 131/2011 privind reglementarea circulaţiei pe raza localității a autovehiculelor cu masa maximă autorizată de peste 3,5 tone, precum și a mențiunilor pct. 2 art. 12.1 din H.C.L. nr. 228/2006 pentru aprobarea Regulamentului privind stabilirea unor măsuri pentru gospodărirea municipiului, respectiv circulaţia autovehiculelor pe alte trasee decât cele stabilite şi lipsa autorizaţiei de circulaţie eliberată de Primăria Municipiului Ploieşti.

Echipajele Poliției Locale Ploiești vor continua acțiunile în vederea impunerii unui climat de disciplină în rândul transportatorilor, pentru respectarea normelor rutiere.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191