Ploiesti/ Un barbat a fost luat la pumni, in amiaza mare, pe strada Marin Mehedinteanu. Atat victima cat si agresorul au fost amendati cu 800 lei

Ploiesti/ Un barbat a fost luat la pumni, in amiaza mare, pe strada Marin Mehedinteanu. Atat victima cat si agresorul au fost amendati cu 800 lei

Un conflict spontan izbucnit astazi, pe strada Marin Mehedinteanu din municipiu, s-a lasat cu amenzi si… vanatai.

Evz.ro: Cum au motivat judecatorii de la Tribunalul Bucuresti achitarea in dosarul inventat de Lucica Onea

Doi barbati s-au incaierat in amiaza mare, iar la un moment dat, unul dintre ei a cazut victima furiei celuilalt. In urma loviturilor de pumn incasate, victima a avut nevoie de ingrijiri medicale.

Castrul roman de la Drajna de Sus, acceptat in Programul „Romania atractiva”. Care sunt beneficiile

Amandoi au fost, insa, amendati cu cate 800 lei.

Cand o sa infunde puscaria „Zdreanță”? Fostul procuror „Portocala”, acuzat de santaj: Ofiterul DGA Ionut Radulescu sustine ca procurorul Mircea Negulescu i-a cerut bani unui afacerist ca sa nu-l „paradeasca”

Iata ce spune Politia:

„În cursul zilei de astăzi, în jurul orei 15.00, polițiștii din cadrul Secției nr.4 de Poliție Ploiești au fost sesizați despre faptul că într-o societate comercială de pe strada Marin Mehedințeanu ar fi avut loc un conflict între doi bărbați.

În baza sesizării, polițiștii s-au deplasat la fața locului persoanele în cauză nemaifiind găsite.

În urma cercetărilor efectuate, din primele informații, s-a stabilit faptul că între cei doi bărbați cu vârstele de 36, respectiv 37 de ani, ar fi izbucnit un conflict spontan, verbal, pe fondul unor neînțelegeri mai vechi.

La un moment dat, conflictul dintre cei doi a degenerat, bărbatul de 37 lovindu-l cu pumnul în zona feței pe celălat bărbat, ulterior, persoana bănuită de comiterea faptei părăsind zona.

Persoana vătămată s-a deplasat la o unitate medicală în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate, fără a necesita internarea.

La acest moment, cercetările sunt continuate de polițiști în vederea clarificării situației de fapt și stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs incidentul.

În cauză, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovirea sau alte violențe, celor doi bărbați fiindu-le aplicate câte o sancțiune contravențională conform Legii nr.61/1991 pentru participare si provocare de scandal, în valoare totală de 800 de lei.”

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191