Ploiesti/ Un barbat care a furat de mai multe ori dintr-un supermarket a fost retinut de Politie

Ploiesti/ Un barbat care a furat de mai multe ori dintr-un supermarket a fost retinut de Politie

La data de 6 februarie a.c., în jurul orei 18.30, polițiștii din cadrul Secției nr.4 de poliție Ploiești au fost sesizați de către reprezentanții unui supermarket despre faptul că, o persoană ar fi sustras bunuri din incinta unității.

STOP ABUZURILOR DIN JUSTIȚIE! Mesajul fostei sefe DIICOT Giorgiana Hosu, dupa achitarea post-mortem a politistului Dan Hosu: “Vreau sa se invete ceva din acesti 7 ani si oamenii sa invete sa gandeasca ei insisi. Sa nu se grabeasca nimeni sa arunce cu piatra”

Deplasați la fața locului, polițiștii au identificat și depistat persoana în cauză, ca fiind un bărbat în vârstă de 40 de ani din comuna Vâlcănești.

In atentia Politiei Prahova, OPC, ANAF! O firma din Brasov escrochează pensionari din Prahova, cu întâlniri la hoteluri, unde vând chinezării la suprapreț

Având în vedere faptul că, la nivelul unității de poliție există mai multe cauze penale în lucru, față de bărbatul în cauză a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat unității de parchet competente pentru luarea unei alte măsuri preventive.

Guvernul a aprobat cedarea pasajului de la Podul Înalt către Primăria Ploiești. Poate fi demarat proiectul de lărgire la patru benzi

În cauză, cercetările sunt continuate de polițiști sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

Comunicat IJP Prahova

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191