Ploiesti/ Un nou loc de joaca va fi construit in parcul Aurora Vest

Ploiesti/ Un nou loc de joaca va fi construit in parcul Aurora Vest

Primăria Municipiului Ploiești realizează un nou loc de joacă modern, în Parc Aurora Vest.

Paznic de la Spitalul Municipal Câmpina, condamnat la inchisoare. Acesta a lovit un barbat venit sa isi viziteze ruda internata

Lucrările pentru această investiție, derulată în parteneriat cu firma ARTSANI COM S.R.L., au demarat, astăzi, suprafața viitoarei zone de agrement destinată copiilor urmând să fie generoasă, iar mobilierul urban cu care aceasta va fi dotată să fie atractiv din punct de vedere cromatic.

Una dintre cele mai eficiente institutii de stat se „blindeaza”! ANPC isi mareste flota auto si se doteaza cu barca, pentru a ajunge la controale in Delta Dunarii

Locul de joacă modern din Parcul Aurora Vest va include echipamente de joacă noi, care vor corespunde cerințelor de siguranță și protecție omologate. Acesta va fi pavat cu covor din tartan – antitraumă, alei din dale, va fi împrejmuit cu gard metalic și va fi dotat cu obiecte de joacă, într-o gamă variată, interesante și intens colorate, rezistente la uzură și plăcut finisate, adecvate pentru vârste diferite, astfel:

Un băiețel din Ploiești are nevoie urgentă de ajutorul nostru! La doar 4 anişori, Andrei se luptă cu un cancer agresiv

 Complex de joacă – 1 buc.;
 Ursuleț pe arc cu figurină 3D – 1 buc.;
 Elefănțel pe arc cu figurină 3D – 1 buc.;
 Balansoar arc cu figurină – 1 buc.;
 Carusel cu figurine 3D -1 buc.;
 Hintă cu 2 locuri de protecție – 1 buc.;
 Hintă cu 2 locuri – 1 buc.;
 Balansoar 3m pe arc cu figurine 3D – 1 buc.;
 Balansoar tip caracatiță -1 buc.;
 Masă tenis cu piciorul – 1 buc.;
 Aparat multifuncțional cu 6 posturi – 1 buc.;
 Bare fitness – 1 buc.;
 Coș de gunoi metalic – 5 buc.;
 Bancă din lemn cu 10 rigle – 4 buc.;

Viitorul loc de joacă va fi un spațiu al recreerii și învățării pentru copiii noștri.

Primăria Municipiului Ploiești s-a axat, de-a lungul anilor 2021 și 2022, pe renovarea și înnoirea zonelor de agrement din cartiere, reprezentanții municipalității fiind atenți la cerințele cetățenilor și conștienți, totodată, că joaca și relaxarea reprezintă metode eficiente de învățare pentru copii aflați într-un proces continuu și complex de dezvoltare.

Noul loc de joacă din Parcul Aurora Vest va deveni, la rândul său, un spațiu unde copiii se vor întâlni și unde își vor putea dezvolta, într-un mediu armonios, abilitățile sociale, creativitatea și raționamentul.

Menționăm că valoarea totală a investiției din Parcul Aurora Vest este de 376.654,00 lei.

Totodată, reamintim că, până în prezent, au fost realizate 12 locuri de joacă noi în cadrul unor parteneriate public-private și au fost reabilitate locurile de joacă aferente unităților de învățământ din oraș.

Municipalitatea ploieșteană mulțumește, pe această cale, tuturor reprezentanților comunității locale de afaceri pentru implicarea în astfel de proiecte, menite să dezvolte gradul de confort urban.

Comunicat Primaria Ploiesti

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191