Ploiesti/ Un sofer beat s-a reclamat singur la Politia Locala, dupa ce a provocat un accident

Ploiesti/ Un sofer beat s-a reclamat singur la Politia Locala, dupa ce a provocat un accident

Polițiștii din Ploiești s-au pomenit joi, în jurul prânzului, cu un bărbat din Șirna care a venit la sediu să anunțe că a lovit un autoturism care era parcat pe str. Mihai Bravu. Din păcate, mărturisirea i-a adus un dosar penal, pentru că s-a dovedit că era nu numai sincer, ci și cam beat.

Crimă cu premeditare! Ploieştenii, ucişi de marii poluatori sub privirile nepăsătoare ale autorităților plătite SĂ TACĂ! CAMPANIE Phonline.ro şi Observatorulph.ro

“În jurul orei 12.00, la sediul Poliției municipiului Ploiești, s-a prezentat un bărbat în vârstă de 52 de ani, din comuna Șirna, care a declarat faptul că in cursul dimineții a fost implicat într-un eveniment rutier pe strada Mihai Bravu din municipiu.

Primarul Volosevici a dispus depunerea celui de al doilea proiect cu finanțare europeană pentru creșterea eficienței energetice a CET Brazi

Din verificări s-a stabilit faptul că bărbatul, în timp ce efectuau manevra de mers înapoi, ar fi acroșat un autoturism care se afla staționat.

Teroare în Păuleşti! Un urs umblă nestingherit prin comună, în timp ce primarul „Tudorică” îşi vede liniştit de concediu

Un ploieștean beat și-a parcat mașina pe Bd. Republicii, în mijlocul drumului

Un ploieștean beat și-a parcat mașina pe Bd. Republicii, în mijlocul drumului

Conform procedurii, bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat o valoare de 0,69 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior fiind condus la o unitate medicală în vederea recoltării de mostre biologice de sânge”, au relatat reprezentanții IJP Prahova.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice sub influența băuturilor alcoolice.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191