Ploieşti/ Un tânăr de 22 de ani, reținut de Poliție după ce a furat 70.000 lei dintr-o locuință

Ploieşti/ Un tânăr de 22 de ani, reținut de Poliție după ce a furat 70.000 lei dintr-o locuință

Recent, polițiști din cadrul Biroului de Combatare a Furturilor din Locuință Ploiești au identificat, depistat și reținut un tânăr în vârstă de 22 de ani, din municipiul Ploiești, bănuit de comiterea unui furt de peste 50.000 de lei, faptă comisă la sfârșitul săptămânii precedente.

ICCJ nu se abate de la respectarea legii! Inalta Curte a desfiintat o noua condamnare data de judecatorul CAB Ciprian Ghita

În fapt, în perioada 14-15 septembrie a.c., tânărul ar fi pătruns într-o locuință din municipiul Ploiești și ar fi sustras din una dintre camerele acesteia 70.000 de lei.

INTERVIU/ Adrian Tăbîrcă, primarul din Vadu Săpat: „Cu sprijin financiar, putem să devenim zonă turistică”

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au depistat persoana bănuită de comiterea faptei, tânărul fiind condus la sediul unității de poliție în vederea audierii.

Cândva, Prahova avea lideri, nu politicieni! Cel mai mare parc industrial din țară, construit la Ariceşti, continuă sa atragă sute de milioane de euro din investiţii private

Astfel, în baza probatoriului administrat, față de acesta a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând ca azi să fie prezentat unității de parchet competente cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive.

În cauză, cercetările sunt continuate de polițiști în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care a fost produsă fapta.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191