Ploiesti/ Vineri, se inchide circulatia pe Bulevardul Castanilor. Vezi aici motivul

Ploiesti/ Vineri, se inchide circulatia pe Bulevardul Castanilor. Vezi aici motivul

Comisia Municipală pentru Transport și Siguranța Circulației a hotărât, astăzi, închiderea circulației rutiere pe Bulevardul Independenței, pe tronsonul dintre Monumentul Vânătorilor -inclusiv sensul giratoriu, din fața Gării de Sud, până la sediul Conpet, vineri, 03 martie 2023, în intervalul orar 10.45-12.00.

STOP ABUZURILOR DIN JUSTIȚIE! Mesajul fostei sefe DIICOT Giorgiana Hosu, dupa achitarea post-mortem a politistului Dan Hosu: “Vreau sa se invete ceva din acesti 7 ani si oamenii sa invete sa gandeasca ei insisi. Sa nu se grabeasca nimeni sa arunce cu piatra”

Măsura a fost dispusă în vederea bunei desfășurări a manifestărilor organizate cu prilejul Zilei Naționale a Republicii Bulgaria.

In atentia Politiei Prahova, OPC, ANAF! O firma din Brasov escrochează pensionari din Prahova, cu întâlniri la hoteluri, unde vând chinezării la suprapreț

Totodată, Comisia Municipală pentru Transport și Siguranța Circulației a aprobat, astăzi, solicitarea Asociației Clubul Sportiv Petrolul 52 privind restricționarea căilor de acces pietonal și rutier, în zona stadionului “Ilie Oană”, duminică, 05 martie 2023, între orele 12.30-18.30.

Guvernul a aprobat cedarea pasajului de la Podul Înalt către Primăria Ploiești. Poate fi demarat proiectul de lărgire la patru benzi

Astfel, vor fi restricționate căile de acces pietonal și rutier pe strada Stadionului, strada Alexandru Vlahuță și strada Mihai Bravu, pentru desfășurarea, în condițiile impuse de către Federația Română de Fotbal și Inspectoratul Județean de Jandarmi Prahova “Colonel Alexandru Enescu”, a meciului oficial din cadrul Ligii 1 dintre FC Petrolul Ploiești și Universitatea Craiova, care este programat pe stadionul “Ilie Oană”, duminică, 05 martie 2023, de la ora 15.30.

Municipalitatea le mulțumește cetățenilor pentru înțelegere și le recomandă să utilizeze, după caz, rutele ocolitoare din zonele amintite.

Comunicat Primaria Ploiesti

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191