Pofta de gol rămâne în familie!

Pofta de gol rămâne în familie!

Pofta de gol la echipa de handbal feminin Activ Prahova Ploiești rămâne în familie. Anul trecut pe vremea aceasta Ada Arvatu era golgetera echipei de handbal Activ Prahova Ploiești, cu 28 de goluri. La final de 2022, titlul de cea mai eficientă jucătoare a Activului rămâne în familie, dar este adjudecat de Mara Arvatu. Pivotul formației prahovene are 53 de goluri marcate în 10 partide din campionat. Este un salt remarcabil pentru Mara având în vedere că la finalul lui 2021 ea avea bifate jumătate din golurile înscrise în acest sezon. Tot Mara Arvatu are și recordul de goluri marcate într-un singur meci. Handbalista a punctat de 9 ori în disputa cu Școala 181 București.

La o diferență considerabilă în această ierarhie se situează Diana Andrița, 39 de goluri. Interesant este că Diana a marcat câte 4 goluri în primele 4 partide din actualul sezon al Diviziei A. Ea este urmată de Gabi Moldoveanu, 36 goluri, și Cătălina Sava, autoare a 33 de goluri. Flori Popescu a reușit 26 de goluri, Ana Dumitrașcu, 25, Ada Arvatu, golgetera din decembrie 2021, a înscris de 24 de ori, iar Patricia Vizitiu a dat 22 de goluri în condițiile în care nu a mai jucat în ultimele trei partide din Divizie.

Cândva, Prahova avea lideri, nu politicieni! Cel mai mare parc industrial din țară, construit la Ariceşti, continuă sa atragă sute de milioane de euro din investiţii private

Situația este alta la nivelul marcatoarelor și tot la fel este și în privința locului în clasament. În decembrie 2021, Activ ocupa locul 7, iar acum trece în 2023 de pe locul 2. Și asta în condițiile în care echipa a fost lovită de accidentări ale celor mai experimentate handbaliste ale echipei: Adina Panaite, sezon încheiat, Larisa Tămaș și Patricia Vizitiu. Formația antrenată de Dragoș Dobrescu și Robert Comendant a avut, astăzi, ultimul antrenament al anului la care a participat și prima achiziție a acestei ierni. O handbalistă experimentată a făcut joncțiunea cu trupa condusă de Silviu Crângașu și în cel mai scurt timp semnătura jucătoarei va fi oficializată. Sursa foto:facebook/cs activ prahova ploiesti

SONDAJ Inscop/ Cu cine votează românii dacă mâine ar fi alegeri. PSD conduce detaşat

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191