Politistii prahoveni au dat 10 amenzi administratorilor drumurilor din judet, pentru lipsa deszapezirii

Politistii prahoveni au dat 10 amenzi administratorilor drumurilor din judet, pentru lipsa deszapezirii

Având în vedere situația meteorologică din județul Prahova, respectiv atenționarea de cod galben, valabilă din aceasta dimineață, ora 10:00 până la data de 29 ianuarie, ora 10:00, peste 100 de polițiștii prahoveni s-au aflat în teren, acționând pe principalele artere din municipii, orașe și localității din județ, în vederea asigurării unui trafic rutier în siguranță, precum și pentru fluidizarea acestuia.

O nouă plângere pe numele „paraditorilor” Onea şi Răileanu! Inspecția Judiciară cerceteaza modul în care i-a fost fabricat dosarul Anei Maria Pătru

Astfel, începând de la primele ore ale dimineții și până la ora 12.00, au fost aplicate 10 sancțiuni contravenționale administratorilor de drum, în valoare totală de 9.135 de lei.

Surse PhOnline.ro/ PSD şi PNL anunță azi comasarea alegerilor şi liste comune la europarlamentare şi locale

Totodată, polițiștii au intervenit la 11 evenimente rutiere, soldate cu pagube materiale.

Sondaj CURS/ Românii vor comasarea alegerilor. PSD conduce detaşat. PNL coboară la egalitate cu AUR

De asemenea, au fost aplicate 9 sancțiuni contravenționale, cele mai multe dintre acestea fiind aplicate conducătorilor de autovehicule pentru transport marfă, astfel, punând în pericol siguranța traficului rutier.

*Pentru a preîntâmpina evenimentele neplăcute, poliţiştii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Prahova vă sfătuiesc să țineți seama de următoarele recomandări:*

•Pentru a circula pe drumurile acoperite cu zăpadă, gheață sau polei, autoturismul trebuie să aibă montate anvelopele de iarnă.

•Anterior deplasării, asigurați-vă că instalațiile de iluminare, semnalizare, climatizare și dezaburire sunt în stare bună de funcționare.

•Îndepărtați în întregime zăpada sau orice altă depunere de pe autoturism, deoarece în timpul deplasării, zăpada sau gheața lăsată necurățată pe plafon poate aluneca și poate bloca vizibilitatea dumneavoastră și a celorlalți participanți la trafic.

•Este interzisă conducerea autovehiculelor pe drumurile publice acoperite cu zăpadă, gheață sau polei, fără ca acestea să fie dotate cu anvelope de iarnă, iar autovehiculele cu greutatea de peste 3,5 tone trebuie echipate cu dispozitive antiderapante.

_Circulați cu atenție și respectați normele rutiere!_

Comunicat IJP Prahova

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191