Ponta, despre Negulescu: „Si instrumentele le scoti din WC, le speli si le mai folosesti o data”

Ponta, despre Negulescu: „Si instrumentele le scoti din WC, le speli si le mai folosesti o data”

Fostul premier Victor Ponta apreciază drept rezonabilă decizia recentă a justiției de a-l achita de toate acuzațiile pe celebrul procuror Mircea Negulescu ”Portocală”, mîndria DNA din mandatul lui Kovesi.

STOP ABUZURILOR DIN JUSTIȚIE! Mesajul fostei sefe DIICOT Giorgiana Hosu, dupa achitarea post-mortem a politistului Dan Hosu: “Vreau sa se invete ceva din acesti 7 ani si oamenii sa invete sa gandeasca ei insisi. Sa nu se grabeasca nimeni sa arunce cu piatra”

”Perfectă (decizia n.n.), pînă la urmă Portocală a fost doar un instrument, și instrumentele le scoți din WC, din balegă, le speli frumos ca să le mai folosești o dată. Portocală nu are treabă cu justiția, e un interlop care a primit o rangă cu care a umblat prin oraș și dădea în cap la ăia care i se spunea.

In atentia Politiei Prahova, OPC, ANAF! O firma din Brasov escrochează pensionari din Prahova, cu întâlniri la hoteluri, unde vând chinezării la suprapreț

Acum, că a intrat și el în balegă, în noroi, în fecale, l-au luat, l-au spălat, o să-l folosească din nou” a declarat Ponta la emisiunea lui Marius Tucă de la Gîndul.

Guvernul a aprobat cedarea pasajului de la Podul Înalt către Primăria Ploiești. Poate fi demarat proiectul de lărgire la patru benzi

Fostul procuror Mircea Negulescu a fost achitat zilele trecute de ÎCCJ într-un dosar pentru cercetare abuzivă.

Decizia nu este definitivă şi poate fi atacată cu apel. Este al doilea dosar în care „Portocală” scapă de acuzaţii, după dosarul „Ponta-Blair”.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191