Poza zilei, în Câmpina/ „Superbet face minuni”

Poza zilei, în Câmpina/ „Superbet face minuni”

Pe cat de amuzanta este descrierea postata in dreptul acestei imagini, pe atat de trista situatia in sine.

STOP ABUZURILOR DIN JUSTIȚIE! Mesajul fostei sefe DIICOT Giorgiana Hosu, dupa achitarea post-mortem a politistului Dan Hosu: “Vreau sa se invete ceva din acesti 7 ani si oamenii sa invete sa gandeasca ei insisi. Sa nu se grabeasca nimeni sa arunce cu piatra”

Fotografia facuta astazi in dreptul agentiei de pariuri din Campina si postata pe Facebook surprinde perfect drama omului amarat, inundat de probleme, care isi pune ultimele sperante in castigurile rapide si, aparent, usoare. Asta, desigur, daca invaliditatea este reala. Pentru ca altfel, vorbim despre o situatie din sfera penala.

In atentia Politiei Prahova, OPC, ANAF! O firma din Brasov escrochează pensionari din Prahova, cu întâlniri la hoteluri, unde vând chinezării la suprapreț

„Superbet face minuni” este descrierea celui care a publicat imaginea pe reteaua de socializare si, oricat de mult ne-ar veni sa radem, gustul amar e mult mai pregnant.

Guvernul a aprobat cedarea pasajului de la Podul Înalt către Primăria Ploiești. Poate fi demarat proiectul de lărgire la patru benzi

 

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191