Prahova Industrial Parc dispune pentru inchiriere de Hala „Statie ITP”

Prahova Industrial Parc  dispune pentru inchiriere de Hala „Statie ITP”

Societatea Prahova Industrial Parc SA Valenii de Munte, str. Berevoiesti, nr 77-79, jud. Prahova, dispune pentru inchiriere de Hala „Statie ITP” in suprafata construita de 148,25 mp, Anexe administrative „Statie ITP” in suprafata de 49,65 mp, platforma betonata in suprafata de 1926 mp si teren categoria „spatiu verde” in suprafata de 1216 mp, pentru operatori economici, persoane juridice romane si/sau straine, ONG-uri si alte unitati care au personalitate juridica si care functioneaza conform legii, desfasoara activitati economice, agroindustriale, logistice si inovative, industriale, servicii etc cu acces la utilitati ( energie,gaze,apa si canalizare), la preturi rezonabile.

Cândva, Prahova avea lideri, nu politicieni! Cel mai mare parc industrial din țară, construit la Ariceşti, continuă sa atragă sute de milioane de euro din investiţii private

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191