Prahova/ Perchezitii la persoane care faceau imprumuri de la C.A.R cu acte false

Prahova/ Perchezitii la persoane care faceau imprumuri de la C.A.R cu acte false

*PERCHEZIȚII LA PERSOANE BĂNUITE DE COMITEREA DE INFRACȚIUNI ECONOMICE*

STOP ABUZURILOR DIN JUSTIȚIE! Mesajul fostei sefe DIICOT Giorgiana Hosu, dupa achitarea post-mortem a politistului Dan Hosu: “Vreau sa se invete ceva din acesti 7 ani si oamenii sa invete sa gandeasca ei insisi. Sa nu se grabeasca nimeni sa arunce cu piatra”

În această dimineață, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Prahova – Serviciul de Investigare a Criminalității Economice pun în executare 12 mandate de percheziție domiciliară, în județul Prahova, la persoane bănuite de infracțiuni din sfera criminalității economice.

In atentia Politiei Prahova, OPC, ANAF! O firma din Brasov escrochează pensionari din Prahova, cu întâlniri la hoteluri, unde vând chinezării la suprapreț

15 persoane vor fi conduse la sediul unității de poliție, pentru audieri.

Guvernul a aprobat cedarea pasajului de la Podul Înalt către Primăria Ploiești. Poate fi demarat proiectul de lărgire la patru benzi

Din cercetări a reieșit că, pe parcursul anului 2021, persoanele bănuite ar fi solicitat și obținut 11 împrumuturi de la un C.A.R., folosind înscrisuri care conțineau date nereale privind condițiile necesare obținerii împrumuturilor și adeverințe de salariat falsificate.

Prejudiciul cauzat este de aproximativ 132.000 de lei.

Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de înșelăciune și fals în înscrisuri sub semnătură privată.

Facem precizarea că, pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de Procedură Penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191