Prahova/ Un profesor din comuna Ceraşu a fost batut de tatal unui elev. Vezi aici motivul

Prahova/ Un profesor din comuna Ceraşu a fost batut de tatal unui elev. Vezi aici motivul

A fost scandal mare la Cerasu. Un profesor a fost lovit de tatal unui elev.

Surse PhOnline.ro/ PSD şi PNL anunță azi comasarea alegerilor şi liste comune la europarlamentare şi locale

Potrivit IJP Prahova, la data de 31 ianuarie a.c., în jurul orei 16.15, polițiștii din cadrul Secției Rurale de Poliție Drajna, au fost sesizați de către o femeie, în calitate de profesor al unei unități școlare din comuna Cerașu, despre faptul că un alt profesor din cadrul unității ar fi fost agresat de un bărbat.

Sondaj CURS/ Românii vor comasarea alegerilor. PSD conduce detaşat. PNL coboară la egalitate cu AUR

În baza sesizării, polițiștii s-au deplasat la fața locului, iar din verificări s-a stabilit faptul că profesorul în vârstă de 44 de ani, ar fi fost lovit de un bărbat în vârstă de 63 de ani, tatăl unui elev, acesta susținând că fiul său ar fi fost agresat de către profesorul în cauză.

Luju.ro: ÎN LOC SĂ FIE ÎN PUŞCĂRIE, NEGULESCU AMENINȚĂ– Mesaj trimis de paraditorul „Portocală” fostului premier Victor Ponta

În urma conflictului, persoana vătămată nu a necesitat acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.

Astfel, în baza probatoriului administrat, față de bărbatul în vârtsă de 63 de ani, din comuna Cerașu a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând ca astăzi să fie prezentat unității de parchet competente cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive.

În cauză, cercetările sunt continuate de polițiști în vederea clarificării situației de fapt, în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și purtare abuzivă.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191