Prahovean, sechestrat şi bătut de „prietenii de pahar”. Percheziții, astăzi, la domiciliile agresorilor

Prahovean, sechestrat şi bătut de „prietenii de pahar”. Percheziții, astăzi, la domiciliile agresorilor

Poliția a descins marți în percheziții, într-un dosar deschis după ce un prahovean a reclamat că a fost sechestrat și bătut de alți doi bărbați.

INREGISTRARE AUDIO HALUCINANTĂ! Patronul firmei de casă a primarului Sandu Tudor (Păuleşti) înjură ca la uşa cortului un reporter: „Să-mi bag …. în mă-ta şi în copiii tăi. Să vă dau la m…. la toată familia!”

Potrivit unui comunicat al Poliției Prahova, bărbatul a fost sechestrat anul trecut, în luna mai.

Virgiliu Nanu: Prahova trebuie să fie în top 5 județe ale țării, aşa cum a fost odată!

”Percheziții domiciliare într-o cauză penală în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal și lovirea sau alte violențe.

Volo îşi întăreşte legăturile cu ploieştenii, în cursa pentru primărie. Discuții constructive cu locuitorii din Malu Roşu si Mihai Eminescu

În această dimineață, polițiștii din cadrul Secției Rurale de Poliție Cocorăștii Colț au pus în executare două mandate de percheziție domiciliară, într-o comună din județ, la domiciliile a două persoane bănuite de săvârșirea infracțiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal și lovirea sau alte violențe.

În fapt, la data de 16 mai 2023, un bărbat de 45 de ani ar fi fost invitat de alți doi bărbați la o unitate de alimentație publică din comuna Mănești pentru a consuma băuturi alcoolice împreună, iar ulterior s-ar fi deplasat toți trei la domiciliul unuia dintre bănuiți, acolo unde ar fi fost închis într-o încăpere și agresat fizic de către aceștia.

La sediul unității de poliție vor fi conduse două persoane, în vederea audierii.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

Activitățile au beneficiat de sprijinul jandarmilor din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi ,,Matei Basarab” Ploiești.”, a transmis Poliția Prahova.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191