Prahoveni de succes în Europa: Nae Constantin!

Prahoveni de succes în Europa: Nae Constantin!

Nicolae Constantin poate fi considerat un prahovean de succes. Asta pentru că a reușit să câștige titlul în Grecia alături de Răzvan Lucescu. După ce anul trecut, în februarie, a renunțat la Petrolul Ploiești, Nae Constantin a făcut o alegere inspirată. A plecat la PAOK Salonic să lucreze cu Lucescu jr. și iată că relația profesională a celor doi a mers de minune și a dus la câștigarea titlului cu numărul 4 pentru clubul grec.

Nicolae Ciucă recunoaște că imaginea i-a fost AFECTATĂ de scandalul „Baronului Lamborghini”, Iulian Dumitrescu: „Da, mi-a dăunat, ca imagine”

Două dintre campionate au fost cucerite de Răzvan Lucescu, iar la acesta din urmă a contribuit și Constantin cel care este responsabil cu organizarea defensivei elene. La petrecerea de titlu a grecilor antrenorul de 50 de ani, născut la Filipești de Târg, a venit cu steagul României. Spectacolul de pe străzile din Salonic s-a mutat pe „Toumba Stadium”. Răzvan Lucescu și fotbaliștii săi au venit cu autocarul, unde au fost întâmpinați de zeci de mii de suporteri.

”E magic ce se întâmplă! Nimeni nu ne dădea vreo șansă să facem asta. Nici nu visau să avem un astfel de parcurs european.E un titlu diferit față de precedentul. Am jucat multe meciuri, munca depusă a fost fantastică. Am avut o mentalitate de luptători. Cred că e cel mai dificil trofeu din cariera mea”, a spus Răzvan Lucescu.

Nae Constantin a mai fost secundul lui Răzvan Lucescu la Petrolul, în 2014. De asemenea, cei doi au mai colaborat la Rapid și FC Brașov, din posturi diferite: jucător – antrenor. La Salonic a fost și Mircea Lucescu, care a luat parte la petrecerea de pe stadionul lui PAOK. Sursa foto:facebook/ paok fc

Luju.ro: Aşa trebuie să judece un judecător!

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191