Prahovenii, invitați la cel mai frumos miting aviatic

Prahovenii, invitați la cel mai frumos miting aviatic

După o pauză de cinci ani de la ultimul spectacol aviatic, orașul Ploiești se pregătește să fie din nou gazda unui eveniment impresionant în ceruri. Aeroclubul României, în colaborare cu Aeroclubul Teritorial “Gheorghe Banciulescu” Ploiești și Școala Superioară de Aviație Civilă, au anunțat organizarea unui nou miting aviatic, care promite să aducă o explozie de culoare și viteză în atmosferă.

Virgiliu Nanu şi-a exprimat sprijinul total pentru persoanele cu dizabilități în Prahova

Pentru pasionații de aviație și nu numai, acest eveniment reprezintă o oportunitate unică de a admira acrobații aeriene spectaculoase și de a fi martorii unor manevre îndrăznețe realizate de piloți experimentați.

Virgiliu Nanu, noul preşedinte al CJ Prahova, îi răspunde lui Mihai Polițeanu: „Sunt deschis la dialog şi colaborare. Interesele ploieştenilor sunt pe primul loc”

În plus, participarea Școlii de Aplicații pentru Forțele Aeriene de la Bobocu adaugă un plus de prestigiu și interes acestui miting aviatic, oferind ocazia publicului să vadă în acțiune viitorii piloți militari ai României.

Mai suntem sănătoşi la cap? Primărița PNL Ioana Neagu (Valea Călugărească), gest incalificabil! Fericită că a pus mâna pe ciolan, acum îşi bate joc de Biserică şi obiceiurile sfinte

Mitingul aviatic va fi nu doar un spectacol de excepție în aer, ci și o oportunitate de a celebra și de a promova pasiunea pentru aviație în rândul publicului larg. Este un eveniment care aduce împreună entuziaști ai zborului, profesioniști din domeniu și curioși dornici să experimenteze emoția zborului.

Evenimentul este programat să se desfășoare pe 1 iunie, de la ora 10.00, Aeroclubul Teritorial “Gheorghe Bănciulescu” Ploiești.

Sursa: Republikanews.ro

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191