Prahovenii se calcă în picioare ca să plătească facturile cu cardurile de energie. Poşta, luată cu asalt!

Prahovenii se calcă în picioare ca să plătească facturile cu cardurile de energie. Poşta, luată cu asalt!

Românii au început deja să-şi plătească facturilor folosindu-se de banii viraţi de stat pe cardurile de energie. Aşa cum era de aşteptat, acest fenoment a creat un haos.

STOP ABUZURILOR DIN JUSTIȚIE! Mesajul fostei sefe DIICOT Giorgiana Hosu, dupa achitarea post-mortem a politistului Dan Hosu: “Vreau sa se invete ceva din acesti 7 ani si oamenii sa invete sa gandeasca ei insisi. Sa nu se grabeasca nimeni sa arunce cu piatra”

De exemplu, in Prahova, pensionarii stau cu orele în picioare pentru a-şi plăti facturile la curent şi gaz.

In atentia Politiei Prahova, OPC, ANAF! O firma din Brasov escrochează pensionari din Prahova, cu întâlniri la hoteluri, unde vând chinezării la suprapreț

Bătrânii, obligaţi, practic, să meargă la Poştă

Guvernul a aprobat cedarea pasajului de la Podul Înalt către Primăria Ploiești. Poate fi demarat proiectul de lărgire la patru benzi

Nefiind familiarizați cu tehnologia, oamenii au venit la poștă pentru a-şi achita datoriile la gaze şi energie electrică. Este vorba de un ajutor total de 1.400 de lei, acordat în două tranșe de stat, pe cardurile de energie

Facturile pot fi plătite şi online

Plata facturilor cu cardul de energie se poate face şi online, în câţiva paşi simpli care durează câteva minute.

Intraţi pe site-ul posta-romana.ro şi accesaţi secţiunea Compensare energie, din stânga sus.

Completaţi, în formularul de acolo, furnizorul de energie pentru care faceţi plata sau asociația de proprietari/locatari şi codul de identificare fiscală (CIF) al acestuia.

Scrieţi apoi codul cardului de energie și, ulterior, codul numeric personal (CNP) al unuia dintre beneficiarii cardului de energie.

Codul cardului de energie se află în spațiul destinat informațiilor personale (nume, adresă etc.), ca în exemplul de mai jos: cel din cadranul roşu.

După ce aţi completat toate câmpurile necesare, apăsaţi pe butonul Trimite.

Veţi primi pe e-mail confirmare că solicitarea de plată a fost înregistrată. În cel mult cinci zile mai primiți, tot pe e-mail, o altă confirmare că cererea v-a fost rezolvată.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191