Precizări cu privire la incendiul lichidat astăzi, 2 noiembrie 2023 în cadrul depozitului de deșeuri municipale Boldești – Scăeni

Precizări cu privire la incendiul lichidat astăzi, 2 noiembrie 2023 în cadrul depozitului de deșeuri municipale Boldești – Scăeni

Referitor la incendiul din cadrul depozitului de deșeuri menajere Boldești-Scăeni facem următoarele precizări:
Evenimentul a fost izolat și neutralizat, fără producerea de pagube semnificative și, foarte important, fără să existe persoane vătămate, atât de incendiul în sine, cât și de emisiile rezultate în urma acestuia.
Compania a identificat rapid incendiul, încă din faza incipientă a acestuia, grație sistemului de monitorizare bazat pe camerele termice instalate în cadrul complexului.
Semnalarea evenimentului la serviciul unic de urgență a avut loc la ora 1:10 în dimineața zilei de 2.11.2023.
Utilajele operatorului economic au fost mobilizate operativ, pentru limitarea propagării prin acoperirea cu un strat de pământ.
Apreciem intervenția autorităților care, în ciuda condițiilor de vânt au izolat și lichidat incendiul, în colaborare cu personalul nostru de intervenție, astfel încât la ora 7:15 evenimentul a fost total izolat.
Pompierii au intervenit cu 5 autospeciale de stingere a incendiilor și două autovehicule de alimentare cu apă.
De asemenea, precizăm că în urma comunicării autorităților de mediu, evenimentul nu s-a soldat cu depășiri medii admise ale limitelor, atât pentru monoxidul de carbon cât și pentru particulele în suspensie.
În momentul de față este neclară sursa acestui eveniment. Vom continua să colaborăm cu autoritățile competente pentru a determina sursa precisă a acestui incendiu și pentru a ne asigura de limitarea maximă a oricăror evenimente similare.
Le mulțumim, pe această cale, tuturor profesioniștilor care au fost alături de noi pe parcursul derulării evenimentelor.

PSD Prahova, întâlnire cu seniorii social-democrați. Prefectul Virgiliu Nanu, primarul Volosevici şi parlamentarii PSD au prezentat proiectele de viitor

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191