Prefectul Virgiliu-Daniel, în vizită la căminul de seniori de pe Strada Cosminele, din Ploiești

Prefectul Virgiliu-Daniel, în vizită la căminul de seniori de pe Strada Cosminele, din Ploiești

Președintele PSD Prahova, prefectul Virgiliu-Daniel Nanu, a fost astăzi în vizită la căminul de seniori de pe Strada Cosminele din Ploiești.

Crimă cu premeditare! Ploieştenii, ucişi de marii poluatori sub privirile nepăsătoare ale autorităților plătite SĂ TACĂ! CAMPANIE Phonline.ro şi Observatorulph.ro

Nanu a primit, cu acest prilej, Diploma de Excelenta din partea Asociatiei Nationale a Veteranilor de Razboi, filiala Prahova, pentru „modul deosebit in care onoreaza persoanele varstnice, indeosebi, pe veteranii de Razboi si vaduvele acestora”.

Primarul Volosevici a dispus depunerea celui de al doilea proiect cu finanțare europeană pentru creșterea eficienței energetice a CET Brazi

„Astăzi, împreună cu membrii Comitetului Consultativ de Dialog Civic, am verificat conditiile din Căminul de Bătrâni de pe strada Cosminele, din Ploiești și am avut privilegiul de a petrece timp cu beneficiarii minunați și plini de înțelepciune. A fost o experiență profundă și emoționantă care mi-a adus aminte de importanța sprijinului și respectului față de persoanele în vârstă din comunitatea noastră.

Teroare în Păuleşti! Un urs umblă nestingherit prin comună, în timp ce primarul „Tudorică” îşi vede liniştit de concediu

Am fost impresionat de căldura și afecțiunea cu care personalul căminului se ocupă de rezidenți. Eforturile lor neobosite pentru a le oferi confort, siguranță și bucurie merită toată aprecierea noastră. Le mulțumesc din suflet pentru munca lor deosebită și pentru dedicarea lor deplină.

În final, aș dori să mulțumesc Primăriei Ploiești pentru sprijinul acordat și să felicit întreg personalul Căminului de Bătrâni din Ploiești pentru munca lor neprețuită!”, a transmis prefectul Virgiliu Nanu.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191