Prefectul Virgiliu Nanu anunță reorganizarea serviciilor medicale de urgență în Balta Doamnei şi Gherghița

Prefectul Virgiliu Nanu anunță reorganizarea serviciilor medicale de urgență în Balta Doamnei şi Gherghița

Sub deviza „Reorganizare Eficientă pentru Serviciile de Urgență în Prahova”, prefectul Virgiliu Nanu a anunțat astăzi măsuri importante pentru optimizarea resurselor și îmbunătățirea serviciilor de urgență în județ.

INREGISTRARE AUDIO HALUCINANTĂ! Patronul firmei de casă a primarului Sandu Tudor (Păuleşti) înjură ca la uşa cortului un reporter: „Să-mi bag …. în mă-ta şi în copiii tăi. Să vă dau la m…. la toată familia!”

În cadrul unei întâlniri constructive la Instituția Prefectului, împreună cu reprezentanții ISU PH, SAJ PH și primarii din Balta Doamnei și Gherghița, s-au demarat proceduri pentru reorganizarea locațiilor instituțiilor de ajutor de urgență.

Virgiliu Nanu: Prahova trebuie să fie în top 5 județe ale țării, aşa cum a fost odată!

Astfel, remiza ISU PH va fi mutată de la Balta Doamnei în comuna Gherghița, iar sediul din Balta Doamnei va fi ocupat de un echipaj al SAJ Prahova. Acest pas strategic are scopul de a asigura o mai bună acoperire a serviciilor de urgență, facilitând accesul la autostradă și sporind eficiența intervențiilor.

Volo îşi întăreşte legăturile cu ploieştenii, în cursa pentru primărie. Discuții constructive cu locuitorii din Malu Roşu si Mihai Eminescu

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191