VIDEO/ Prefectul Virgiliu Nanu, implicat in campania „Stop drogurilor!”:

VIDEO/ Prefectul Virgiliu Nanu, implicat in campania „Stop drogurilor!”:

Ieri, cu ocazia Zilei Educatiei, a avut loc, la Ploiesti, un eveniment organizat de Ministerul Familiei, cu accent pe campania de prevenire a consumului de substante interzise „Stop Drogurilor!”.

ICCJ nu se abate de la respectarea legii! Inalta Curte a desfiintat o noua condamnare data de judecatorul CAB Ciprian Ghita

Au fost prezenti sute de tineri din judetul Prahova, dar si autoritati locale, judetene si ministri. Invitat special a fost artistul Connect-R, care si-a deschis sufletul in fata audientei, povestind experientele de viata care l-au marcat, artistul oferindu-le tinerilor prezenti in sala si sfaturi despre cum sa se protejeze tentatiei de a cadea in patima substantelor interzise.

INTERVIU/ Adrian Tăbîrcă, primarul din Vadu Săpat: „Cu sprijin financiar, putem să devenim zonă turistică”

„Nu voi ezita să particip la orice dezbatere sau acțiune cu scopul nobil de a combate sau preveni consumul de droguri!

Cândva, Prahova avea lideri, nu politicieni! Cel mai mare parc industrial din țară, construit la Ariceşti, continuă sa atragă sute de milioane de euro din investiţii private

Împreună cu Ministrul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse Natalia Intotero, șeful Centrului Regional de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Claudia Bîrsan, artistul Connect-R și directorul Casei de Cultură a Studenților, Nicolae Ioniță, am avut o dezbatere interesantă în fața studenților de la UPG și a unor invitați de marcă.

Voi iniția acțiuni de impact în încercarea de a diminua amploarea acestui flagel în Prahova.

Felicitări tinerilor care ieri au transpus cruda realitate într-o piesă de teatru emoționantă!”, a transmis Virgiliu Nanu, prefectul judetului Prahova.

 

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191