Prefectul Virgiliu Nanu si senatorul Laura Moagher, printre voluntarii care au strans zeci de saci cu gunoaie din zona Garii de Nord Ploiesti

Prefectul Virgiliu Nanu si senatorul Laura Moagher, printre voluntarii care au strans zeci de saci cu gunoaie din zona Garii de Nord Ploiesti

O actiune de ecologizare a zonei Garii de Nord Ploiesti, demarata la initiativa PSD Prahova, a mobilizat zeci de voluntari, in cadrul campaniei „Vinerea Verde”.

La 103 ani de la semnarea actului istoric, SMV Ploiesti a organizat Sarbatoarea Tratatului de la Trianon”, pe „Aleea Fauritorilor Romaniei Mari”

Astfel, au fost adunate cantitati insemnate de gunoaie provenite din abandonarea iresponsabila atat din partea persoanelor fizice, cat si a firmelor de transport deseuri.

STOP ABUZURILOR DIN JUSTIȚIE! Mesajul fostei sefe DIICOT Giorgiana Hosu, dupa achitarea post-mortem a politistului Dan Hosu: “Vreau sa se invete ceva din acesti 7 ani si oamenii sa invete sa gandeasca ei insisi. Sa nu se grabeasca nimeni sa arunce cu piatra”

La actiune au pus umarul si prefectul judetului Prahova, Virgiliu Nanu, subprefectul Emil Draganescu, senatorii Laura Moagher si Radu Oprea, deputatul Razvan Ursu, consilierul Rares Enescu, dar si un numar impresionant de membri PSD Prahova.

In atentia Politiei Prahova, OPC, ANAF! O firma din Brasov escrochează pensionari din Prahova, cu întâlniri la hoteluri, unde vând chinezării la suprapreț

„PARTIDUL SOCIAL DEMOCRAT A MOBILIZAT ZECI DE PARTICIPANȚI ÎN ACȚIUNEA DE ECOLOGIZARE DIN PLOIEȘTI

Prin astfel de acțiuni ne dorim să încurajăm comunitățile să acționeze în mod responsabil față de mediu ori de câte ori întâlnesc situații în care deșeurile au fost depozitate în mod necorespunzător.”, a scris Laura Moagher, pe Facebook.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191