Prefectura Prahova si CCI si-au luat ramas bun de la ambasadorul Bosniei di Hertegovinei, Slaviša Čeranić, la incheierea mandatului in Romania

Prefectura Prahova si CCI si-au luat ramas bun de la ambasadorul Bosniei di Hertegovinei, Slaviša Čeranić, la incheierea mandatului in Romania

Ambasadorul Bosniei si Hertegovinei in Romania si-a incheiat mandatul in tara noastra, iar cu acest prilej, Prefectura Prahova si Camera de Comert si Industrie au organizat o intalnire de lucru, la Ploiesti, pentru a oficializa finalul relatiilor diplomatice.

INREGISTRARE AUDIO HALUCINANTĂ! Patronul firmei de casă a primarului Sandu Tudor (Păuleşti) înjură ca la uşa cortului un reporter: „Să-mi bag …. în mă-ta şi în copiii tăi. Să vă dau la m…. la toată familia!”

„Astăzi, conducerea Instituției Prefectului Județul Prahova, a avut plăcerea de a transmite sincere mulțumiri și urări de succes, pe mai departe, excelenței sale, SLAVIŠA ČERANIĆ, Ambasadorul Bosniei și Herțegovinei în România!

Virgiliu Nanu: Prahova trebuie să fie în top 5 județe ale țării, aşa cum a fost odată!

De la începutul mandatului meu ca prefect al județului Prahova, am acordat o importanță deosebită dezvoltării relațiilor cu partenerii noștri externi, întrucât cred ferm că astfel de relații pot conduce la parteneriate economice benefice pentru județul nostru.

Volo îşi întăreşte legăturile cu ploieştenii, în cursa pentru primărie. Discuții constructive cu locuitorii din Malu Roşu si Mihai Eminescu

În mandatul excelenței sale, SLAVIŠA ČERANIĆ, a încheiat un parteneriat reciproc avantajos între cea mai cunoscută stațiune de schi din Bosnia, Jahorina și stațiunea de schi, Sinaia! Această colaborare a fost un pas important în promovarea turismului și în consolidarea legăturilor dintre cele două țări.

Tot în contextul mandatului excelenței sale, SLAVIŠA ČERANIĆ, cu sprijinul prețios al Camerei de Comerț și Industrie Prahova, prezidată de domnul președinte, Aurelian Gogulescu, a avut loc deschiderea Consulatului Republicii Bosnia și Herțegovina în România, la Ploiești sub îndrumarea Consulului Onorific, Marius Marinescu.

Această inițiativă a reprezentat un pas semnificativ în consolidarea legăturilor diplomatice și economice dintre cele două țări. Consulatul joacă un rol important în promovarea relațiilor bilaterale, în facilitarea schimburilor comerciale și culturale, precum și în sprijinirea comunităților bosniace și herțegovineze din România.”, a transmis prefectul Virgiliu Nanu.

„Astăzi ne-am luat rămas bun de la un prieten!

Este vorba de Excelența Sa, Ambasadorul Republicii Bosnia-Herzegovina Slavisa Ceranic, cel care și-a finalizat mandatul diplomatic în țara noastră!!!

Îi urez mult succes în continuare și îi mulțumesc pentru parteneriatul cu multe rezultate bune dintre noi!

Împreună cu Prefectul județului , domnul Virgiliu Nanu, de Presedintele Camerei de Comerț, domnul Aurelian Gogulescu și de Consulul Onorific al Bosniei, domnul Marius Marinescu, am fost din nou alături de acest om special!”, a transmis subprefectul de Prahova Emil Draganescu.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191