Premiera filmului „Egregora”, un succes! Autoritati judetene, parlamentari si oameni de cultura au umplut sala de cinema AFI Ploiesti

Premiera filmului „Egregora”, un succes! Autoritati judetene, parlamentari si oameni de cultura au umplut sala de cinema AFI Ploiesti

Premiera la Cinema AFI Ploiesti, prezentarea filmului-serial: „Egregora. Comoara pierduta!”-Episodul I, dedicat Domnitorului Vlad Tepes, avandu-l ca Scenarist, regizor si producator, actorul Andrei Chiriac, prezent la acest eveniment.

STOP ABUZURILOR DIN JUSTIȚIE! Mesajul fostei sefe DIICOT Giorgiana Hosu, dupa achitarea post-mortem a politistului Dan Hosu: “Vreau sa se invete ceva din acesti 7 ani si oamenii sa invete sa gandeasca ei insisi. Sa nu se grabeasca nimeni sa arunce cu piatra”

In atentia Politiei Prahova, OPC, ANAF! O firma din Brasov escrochează pensionari din Prahova, cu întâlniri la hoteluri, unde vând chinezării la suprapreț

Evenimentul a fost sustinut de Societatea Cultural-Istorica „Mihai Viteazul” Ploiesti, in cadrul Programului „Vlad Tepes, personalitate medievala europeana,” demarat in anul 2021, cu ocazia implinirii a 590 de la nasterea Domnitorului Vlad Tepes, 1431 – 2021.

Guvernul a aprobat cedarea pasajului de la Podul Înalt către Primăria Ploiești. Poate fi demarat proiectul de lărgire la patru benzi

Sala cinematografului a devenit neincapatoare, fiind prezente aproximativ 200 de persoane de toate varstele, inclusiv elevi de liceu.

La final au luat cuvantul actorul Andrei Chiriac, prezentand publicului conceptul acestui film-serial care va avea 36 de episoade si Mircea Cosma, presedinte SMV Ploiesti, care a subliniat inca o data personalitatea Domnitorului Vlad Tepes.

Au fost acordate diplome de excelenta si plachete actorului Andrei Chiriac din partea prefectului Virgil Nanu si a Simonei Albu, administratorul public al municipiului Ploiesti.

Initiatorii acestui Proiect au fost Mircea Cosma, presedinte SMV Ploiesti si Andrei Turcanu, coordonatorul Programului Prahova pentru Centenar.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191