Premieră pentru Activ Prahova

Premieră pentru Activ Prahova

Handbalistele de la Activ Prahova Ploiești au reușit o premieră de când joacă în Divizie: 40 de goluri într-un meci! Victimă a fost Școala 181 București, nivelul adversarelor permițându-le jucătoarelor de la Activ să atingă această bornă. Oaspetele au marcat 24 de goluri ceea ce este destul de mult pentru o defensivă cu pretenții. Ambele reprize au avut două scoruri identice: 20-12.

Aviz amatorilor! O consilieră USR a construit ilegal un bloc între case. Verdict final al instanței

Cea mai bună marcatoare de la Activ a fost Mara Arvatu, 9 goluri, unul dintre pivoții echipei fiind din nou în această postură după ce a mai fost cea mai eficientă handbalistă chiar în meciul de debut al noului sezon. Cu poftă de joc, având în vedere și întreruperea campionatului timp de trei săptămâni, au mai evoluat Gabi Moldoveanu, Flori Popescu, Ada Arvatu, dar și junioarele Daria Grădișteanu și Ramona Gavrilă. Cum era firesc staff-ul tehnic a menajat unele jucătoare, iar altele au evoluat mai puțin având în vedere importanța următorului joc de campionat.

In atentia ITM Prahova! Angajatii fabricii Christof Industries, din Brazi, se afla intr-o situatie disperata. Trimisi la munca in strainatate, dar neplatiti!


Chiar și așa, două handbaliste importante s-au accidentat în timpul meciului astfel că principalul Dragoș Dobrescu nu le-a mai băgat pentru a nu risca nimic. De partea cealaltă, s-au remarcat Ana Maria Roșu, 11 goluri, o handbalistă cu o tehnică deosebită, însă trasă în jos de propria greutate, și Ștefania Ciobanu. În urma celui mai clar succes din acest sezon de până acum, gruparea condusă de Silviu Crângașu ocupă locul secund în clasamentul Seriei A, cu 16 puncte. Primul loc este deținut de Știința București, 18 puncte, iar cele două echipe se vor duela direct, miercuri, 23 noiembrie, de la ora 15.30, în Sala Elite. Dacă handbalistele Activului vor avea o evoluție ,,de elită” atunci liderul va fi detronat! Sursa foto:facebook/cs activ prahova ploiesti

Vai de amărâții de primari! Edilul Mircea Corbu (Buşteni) fură apă direct din rețeaua Hidro Prahova. Polițiştii au descins acasă la primar