Președinte din această iarnă, S.A. din vară

Președinte din această iarnă, S.A. din vară

ACS Petrolul a postat un comunicat în care a anunțat deciziile luate, astăzi, în cadrul Adunării Generale a Asociaților Fondatori. Cu această ocazie, forul respectiv l-a mandatat pe directorul sportiv Claudiu Tudor să preia, pentru perioada imediat următoare, atribuțiile președintelui Costel Lazăr. Totodată, AGA a stabilit ca prioritară demararea formalităților pentru transformarea Asociației în Societate pe Acțiuni, începând din vara anului 2023. În acest sens, clubul lansează un apel către toți reprezentanții mediului de afaceri ploieștean și prahovean să vină alături de Petrolul, într-un moment dificil, orice sprijin urmând să se regăsească, în formă oficială, în viitoare structură juridică a societății.

La 103 ani de la semnarea actului istoric, SMV Ploiesti a organizat Sarbatoarea Tratatului de la Trianon”, pe „Aleea Fauritorilor Romaniei Mari”

Dacă azi a fost ședință, mâine va fi meci pentru Petrolul, în Cupa României. Unul în care staff-ul tehnic al Petrolului are prilejul de a oferi minute mai multe jucătorilor mai puțini folosiți. Din păcate pentru Petrolul și fanii ei cam asta este miza meciului cu Craiova lui Mititelu. Dacă în campionat evoluția este frumoasă ca o deschidere a luminițelor de sărbători în schimb, randamentul din Cupă este urât ca vremea de afară. Asta din cauza eșecului, cu Sepsi, și a remizei cu Unirea Slobozia, ambele pe teren propriu.

STOP ABUZURILOR DIN JUSTIȚIE! Mesajul fostei sefe DIICOT Giorgiana Hosu, dupa achitarea post-mortem a politistului Dan Hosu: “Vreau sa se invete ceva din acesti 7 ani si oamenii sa invete sa gandeasca ei insisi. Sa nu se grabeasca nimeni sa arunce cu piatra”

În aceste condiții trupa petrolistă mai are șanse minime să treacă de faza grupelor și asta dacă mai este ajutată și de alte rezultate. Principalul Nicu Constantin a recunoscut că mai important e campionatul:’’Asta nu înseamnă că nu vom trata serios meciul cu Craiova. Vom încerca să punem cel mai bun 11 în teren pentru că până la meciul cu Rapid avem timp destul. Vom avea un ciclu săptămânal complet și avem timp de revenire. În Cupă depindem de alte rezultate, nu depindem doar de noi, vom vedea la sfârșitul meciului unde vom fi cu ajutorul unui rezultat bun al nostru”.

In atentia Politiei Prahova, OPC, ANAF! O firma din Brasov escrochează pensionari din Prahova, cu întâlniri la hoteluri, unde vând chinezării la suprapreț

Tichetele pentru jocul cu Craiova 1948 pot fi procurate din mediul online, dar și de la casa stadionului „Ilie Oană”, deschisă conform următorului program:

Luni, 05 decembrie: 13.00 – 19.00
Marți, 06 decembrie: 10.00 – 19.00

Prețurile biletelor sunt următoarele
– Peluze – 5 lei;
– Tribuna II – 10 lei;
– Tribuna I – 15lei;
– Tribuna 0 – 20lei;
– Loja – 50 lei

Abonamentele emise pentru sezonul în curs sunt valabile și pentru jocurile din Cupa României. Partida va fi condusă, de la centru, de Horațiu Fesnic(Cluj), ajutat la cele două linii de Valentin Avram (Bucureşti) și Alexandru Cerei (Cluj). Arbitru VAR va fi Sorin Costreie(Buftea – Ilfov), iar arbitru AVAR:Iuliana Demetrescu(Râmnicu Vâlcea). Rezervă:Lucian Rusandu(Sfântu Gheorghe).

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191