Preşedintele Casei de PENSII a precizat data la care românii îşi vor lua BANII în luna decembrie, înainte de Sărbătorile de iarnă 2022

Preşedintele Casei de PENSII a precizat data la care românii îşi vor lua BANII în luna decembrie, înainte de Sărbătorile de iarnă 2022

Românii îşi vor lua pensiile mai devreme în luna decembrie, a anunțat ministrul Marius Budăi. Reprezentantul Guvernului spune că livrarea pensiilor nu va fi afectată de zilele libere din perioada 1 decembrie.

Se lucreaza „la foc automat” pe Bulevardul Castanilor. A fost decopertat asfaltul vechi aproape în totalitate

Ministrul Muncii a cerut ca pensiile să fie plătite înainte de data de 5 decembrie, având în vedere că ar putea fi modificat calendarul din cauza unor zile libere.

Nu o fi Volosevici „pe sufletul” tuturor, dar şi nouă ne place să găsim probleme la soluții! Cum o dai, tot nu e bine…

Pensiile, împărţite cu 2 decembrie
Preşedintele Casei Naţionale de Pensii, Daniel Baciu, a explicat şi el când va începe plata pensiilor pe luna decembrie 2022.

Un student de la UPG, dealer de droguri în Ploieşti. Tânărul şi iubita lui au primit închisoare cu suspendare şi muncă în folosul comunității

„Există foarte clar o convenție între Casa Națională de Pensii și Compania Națională de Poștă în care se spune foarte clar, acolo sunt stipulate termenele de livrare a pensiilor la domiciliu.

Exact cu data de 1 ale fiecărei luni noi virăm pensiile către beneficiarii noștri, pensionarii. Deci, 1 fiind zi nelucrătoare, exact cu data de 2, deja pensiile vor fi achitate către beneficiarii noștri, pensionarii. Chiar am avut o discuție cu domnul director general al Companiei Naționale.

M-a asigurat domnul director că totul este în regulă și începând cu data de 2 decembrie vor fi achitate.

Începând cu un intervalul 1-15 ale fiecărei luni, Compania Națională de Poștă trebuie să achite toate pensiile beneficiarilor noștri care au optat pentru această modalitate de plată, respectiv prin mandat poștal.

Pe lângă acestea, mai avem și pensiile unde pensionarii au optat ca modalitate de plată prin cont bancar, unde se vor vedea și acestea în jur de data de 12-13 ale lunii„, a anunţat preşedintele Casei Naţionale de Pensii, Daniel Baciu, joi, la Antena 3.

Începând cu 30 noiembrie şi până pe 4 decembrie, bugetarii vor avea o minivacanţă de cinci zile.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191