Presedintele PMP Prahova, Catalina Bozianu, printre putinii politicieni care si-au amintit ca astazi este „Ziua Invatatorului”. Ce mesaj a transmis

Presedintele PMP Prahova, Catalina Bozianu, printre putinii politicieni care si-au amintit ca astazi este „Ziua Invatatorului”. Ce mesaj a transmis

Astazi, 5 iunie, se sarbatoreste la nivel national Ziua Invatatorului, care coincide cu data de naştere a dascălului Gheorghe Lazăr, întemeietorul învățământului modern românesc (5 iunie 1779 — 17 septembrie 1823).

Primarul Volosevici a dispus depunerea celui de al doilea proiect cu finanțare europeană pentru creșterea eficienței energetice a CET Brazi

In contextul crizei actuale din invatamant, aceasta zi pare, insa, un reminder trist al ofertei precare pe care statul roman a facut-o, dintotdeauna, personalului didactic.

Teroare în Păuleşti! Un urs umblă nestingherit prin comună, în timp ce primarul „Tudorică” îşi vede liniştit de concediu

Printre putinii politicieni prahoveni care si-au amintit de Ziua Invatatorului se regaseste Catalina Bozianu, liderul PMP Prahova, care a transmis urmatorul mesaj, cu prilejul acestei zile:

Virgiliu Nanu promite sprijin total pentru investițiile în Prahova: Vizită oficială la Cameron România SA

„Îndatoririle unui dascăl nu sunt nici puține, nici mici. Dascălul lărgește minți și dă energie caracterelor, creează indivizi și îi pregătește pentru viață.

Astăzi, sărbătorim Ziua Invățătorului, dar nu cu fast, respect și recunoștință. Astăzi, ne uităm către profesorii nemulțumiți și vedem neputința și neștiința celor care ne conduc.

Dascălii români merită salarii decente, respect și prețuire. Pentru că ne-au făcut oameni pe noi, iar acum au grijă de copiii noștri.”.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191