Preşedintele Zelenski: Războiul ajunge pe teritoriul Rusiei. Este un proces inevitabil, natural şi absolut corect

Preşedintele Zelenski: Războiul ajunge pe teritoriul Rusiei. Este un proces inevitabil, natural şi absolut corect

Preşedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a declarat duminică, într-o vizită la Ivano-Frankivsk, în vestul ţării, că războiul „ajunge pe teritoriul Rusiei, în centrele sale simbolice şi în bazele sale militare”, relatează AFP.

Se lucreaza „la foc automat” pe Bulevardul Castanilor. A fost decopertat asfaltul vechi aproape în totalitate

Liderul de la Kiev a apreciat că „este un proces inevitabil, natural şi absolut corect”.

Nu o fi Volosevici „pe sufletul” tuturor, dar şi nouă ne place să găsim probleme la soluții! Cum o dai, tot nu e bine…

Zelenski nu s-a referit direct la atacurile cu drone care avuseseră loc în cursul nopţii asupra Moscovei şi a peninsulei Crimeea, teritoriu ucrainean anexat de Rusia în 2014. AFP observă că Ucraina nu revendică de obicei operaţiunile în Rusia.

Un student de la UPG, dealer de droguri în Ploieşti. Tânărul şi iubita lui au primit închisoare cu suspendare şi muncă în folosul comunității

A fost alertă maximă la Moscova. Trei drone ucrainene au lovit capitala Rusiei, pentru a patra oară într-o lună. Au avariat o clădire și au dus la închiderea temporară a unui aeroport important. Și peninsula Crimeea ar fi fost ținta a 25 de drone, pe care rușii susțin că le-au doborât.

În mediul online au apărut mai multe videoclipuri filmate de cătețeni ruși cu momentul în care o dronă lovește o clădire de birouri din centrul Moscovei.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191