Previziunile astrologilor pentru zodii: vineri, 11 august. Ce se întâmplă în viața Gemenilor și a Leilor

Previziunile astrologilor pentru zodii: vineri, 11 august. Ce se întâmplă în viața Gemenilor și a Leilor

În horoscopul de astăzi, vineri, 11 august, vă împărtășim ceea ce vă rezervă semnul zodiacal conform predicțiilor făcute de astrologul spaniol Mizada Mohamed. 

SONDAJ PE INTENTIA DE VOT – PSD ramane pe primul loc, cu 29% in optiunile romanilor la alegerile parlamentare. AUR isi pastreaza pozitia a doua, iar PNL ramane pe locul al treilea

Zodiacul este un instrument grozav pentru a ști ce ne rezervă astrele. Mai jos vă împărtășim horoscopul lui Mizada Mohamed, conform previziunilor făcute de astrolog pentru toate zodiile, astăzi, vineri, 11 august, va exista un trend astral care va permite energiei să curgă și să se transforme în prosperitate.

Şofer, oprit cu focuri de armă pe DN1, lângă Ploieşti, după ce a furat o maşină din mall: „Eu sunt stăpânul lumii, dezactivez conexiunea cu poliția”

În aceste zile există o legătură puternică cu universul, ceea ce permite semnelor zodiacului să fie mai receptive la unele situații de zi cu zi, motiv pentru care previziunile făcute de Mizada Mohamed pot servi drept ghid pentru a avea un indicator cât oare putem pleca astăzi, vineri, 11 august.

ATENTIE, VORBESTE UDROIU! – Prima opinie a judecatorului Mihail Udroiu, proaspat promovat la Inalta Curte, privind efectele deciziei CJUE relativ la prescriptia raspunderii penale

Acestea sunt previziunile lui Mizada Mohamed pentru semnele zodiacale astăzi, vineri, 11 august:

Berbec

Pentru astăzi, vineri, 11 august, previziunile lui Mizada Mohamed indică faptul că pentru acest semn zodiacal totul se va îmbunătăți atâta timp cât își ține mereu obiectivele fixe. Pentru a se elibera de tot acel stres și mai ales a ieși din acea rutină pe care o duce în fiecare zi, trebuie să cauți să faci și alte tipuri de activități recreative care să fie atractive pentru tine.

Taurul

Este posibil ca din cauza acumulării de muncă pe care ai avut-o pe parcursul acestei săptămâni, corpul tău să se simtă nesigur sau stresat. Pentru a evita acest tip de senzație, încearcă să te miști în continuare și, mai ales, eliberează-ți mintea de problemele profesionale. Poți să dedici puțin timp în beneficiul tău, cum să înveți lucruri noi sau să studiezi.

Gemeni

Câteva zile pline de schimbări și noi adaptări vă așteaptă. Vor fi foarte bune pentru creșterea personală și profesională. Amintește-ți că problemele vor exista întotdeauna, pur și simplu trebuie să adopți o atitudine pozitivă. Pentru că nu uita că asta îți va da curajul să faci față oricărui tip de situație.

Rac

În aceste zile s-ar putea să fii foarte îngrijorat de sănătatea ta, dar menținerea unei atitudini pozitive te va ajuta să mergi înainte, mai ales la aflarea oricărui verdict. Este important să lași lucrurile să curgă deoarece universul are un plan pentru tine în care trebuie să decreți abundența și fericirea, mai devreme sau mai târziu vei primi ceea ce meriți.

Leu

Amintește-ți că tot ce ai făcut în trecut se poate întoarce la tine sub forma karmei, întrucât astrele îți recomandă să procedezi foarte precaut pentru a evita să nu mai faci aceleași greșeli și că orice situație cu care te confrunți s-ar putea agrava.

Fecioară

Semnul tău zodiacal poate avea ocazia să plece într-o călătorie în acest weekend, asta te va umple de bucurie și mai presus de toate va face ca starea ta de spirit să-ți permită să fii foarte optimist. Ești o persoană foarte inteligentă, așa că nu ar trebui să lași oamenii să te înșele cu promisiuni false, este timpul să-ți atingi propriile realizări.

Balanță

Pentru Balanță, astăzi astrele au un mesaj în care îi cer acestui nativ să aibă mai multă răbdare. Unele lucruri nu progresează conform drumului său și asta îl va face să se simtă frustrat. Însă, ușor-ușor, toate acestea se vor regla.

Scorpion

În această zi, prioritatea ta va fi să rezolvi niște necunoscute apărute de-a lungul săptămânii despre o persoană care te-a abordat pentru a-ți declara că are sentimente amestecate, totuși este vorba despre cineva care este deja cu un partener și asta nu ar fi bine pentru tine. Astrele recomandă să nu te implici într-un trio amoros.

Săgetător

Ești pe cale să începi o nouă etapă în viața ta și asta va fi posibil datorită faptului că o persoană apropiată îți va oferi sprijinul fără a primi nimic în schimb. Fiecare început poate fi înfricoșător, însă, știind în profunzime ce presupune acest nou început te va ajuta să-l accepți rapid și mai ales să te obișnuiești cu ceea ce urmează.

Capricorn

Pentru zodia ta, energiile universului te favorizează deoarece ți se poate prezenta o oportunitate de a obține un loc de muncă, dar ține minte că trebuie să iei o decizie gândindu-te mereu la viitorul tău. În această zi ceva pe care astrele îl recomandă este să nu te amesteci în probleme care nu îți corespund, mai ales pentru a evita unele confruntări.

Vărsător

Când greșești, trebuie să ai integritatea de a accepta, mai presus de toate, pentru ca lucrurile să se așeze înapoi în viața ta și să curgă astfel încât să îți permită să mergi înainte. Nu regreta niciodată deciziile pe care le iei pentru că, deși ai eșuat în asta, ar trebui să iei asta ca pe o lecție de viață care te va ajuta să mergi mai departe și mai ales să te gândești la deciziile tale mai responsabil în viitor.

Pești

Nu fi surprins pentru că viața ia mereu multe întorsături și într-o clipă totul se poate schimba. În activitățile profesionale lucrurile arată foarte bine pentru că ai depus tot efortul în taskurile pe care a trebuit să le faci, așa că nu va trebui să-ți faci griji în acest domeniu al vieții tale.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191