Prietena lui Vlad Pascu, șoferul drogat care a provocat tragedia din 2 Mai, diagnosticată cu tulburări psihice. Rebecca a fost implicată într-un accident

Prietena lui Vlad Pascu, șoferul drogat care a provocat tragedia din 2 Mai, diagnosticată cu tulburări psihice. Rebecca a fost implicată într-un accident

În urma tragediei devastatoare de la 2 Mai, în care șoferul drogat Vlad Pascu a provocat o catastrofă, o altă poveste tulburătoare iese la iveală. Prietena tânărului, Rebecca, a fost diagnosticată cu tulburări psihice, după ce a fost implicată într-un grav accident rutier.

Apel către Garda de Mediu Prahova: Ploieştiul se sufocă! Lista marilor poluatori care ne pun sănătatea în pericol

Rebecca Lăzărescu, prietena lui Vlad Pascu, șoferul vinovat de tragedia drogat de la 2 Mai, trece printr-o dramă personală care a reușit să adâncească și mai mult rănile trecutului său. Tânăra a fost implicată într-un accident de circulație cu mulți ani în urmă, eveniment care a lăsat urme adânci în viața ei.

OPC Prahova a făcut ravagii în parcurile auto din Ploieşti. Peste 400 de maşini, scoase de la vânzare

Prietena lui Vlad Pascu, diagnosticată cu tulburări psihice

Accidentul s-a petrecut în urmă cu cinci ani, pe o trecere de pietoni din București, când Rebecca Lăzărescu avea doar 12 ani. În acel moment, viața ei și a familiei sale s-a schimbat iremediabil. Mama ei a hotărât să dea în judecată compania la care era asigurat șoferul vinovat pentru tragedie, solicitând daune morale considerabile. Motivul? Fiica sa a suferit grav din cauza incidentului în care a fost implicată.

Concurs de fotografie lansat de fosta Rafinărie Steaua Română. Premii in valore de 3000 euro

Vestea diagnosticului a șocat pe toată lumea din cercul apropiat al Rebeccăi Lăzărescu. Tânăra a fost diagnosticată cu tulburări psihice, iar efectele asupra ei și asupra celor din jurul său sunt devastatoare.

Șoferul drogat, prins cu substanțe interzise la doar 13 ani

La vârsta fragedă de 13 ani, Vlad Pascu s-a aventurat în lumea consumului de substanțe interzise, un eveniment care a lăsat o amprentă semnificativă asupra parcursului său de viață. Momentul în care a fost prins în flagrant delict consumând aceste substanțe interzise a fost în anul 2017, potrivit Antena 3 CNN.

La acea vreme, tânărul șofer drogat ar fi fost absent de la școală, iar jandarmii l-au depistat într-un parc aflat în apropierea instituției de învățământ. În timpul percheziției, autortitățile au descoperit că Vlad Pascu avea asupra sa o țigară ce conținea substanțe interzise, semn al comportamentului deviant care îl preocupa deja la o vârstă fragedă. Mai mult decât atât, în posesia lui se aflau și 0,39 grame de cannabis.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191