Prietena lui Vlad Pascu, șoferul drogat care a provocat tragedia din 2 Mai, diagnosticată cu tulburări psihice. Rebecca a fost implicată într-un accident

Prietena lui Vlad Pascu, șoferul drogat care a provocat tragedia din 2 Mai, diagnosticată cu tulburări psihice. Rebecca a fost implicată într-un accident

În urma tragediei devastatoare de la 2 Mai, în care șoferul drogat Vlad Pascu a provocat o catastrofă, o altă poveste tulburătoare iese la iveală. Prietena tânărului, Rebecca, a fost diagnosticată cu tulburări psihice, după ce a fost implicată într-un grav accident rutier.

Ludovic Orban sare la gâtul lui Iulian Dumitrescu, preşedintele PNL Prahova: “Nesimțire sfidătoare!”

Rebecca Lăzărescu, prietena lui Vlad Pascu, șoferul vinovat de tragedia drogat de la 2 Mai, trece printr-o dramă personală care a reușit să adâncească și mai mult rănile trecutului său. Tânăra a fost implicată într-un accident de circulație cu mulți ani în urmă, eveniment care a lăsat urme adânci în viața ei.

Ioana Neagu, umilita public de liberali acum 4 ani, s-a inscris in PNL inaintea alegerilor

Prietena lui Vlad Pascu, diagnosticată cu tulburări psihice

Accidentul s-a petrecut în urmă cu cinci ani, pe o trecere de pietoni din București, când Rebecca Lăzărescu avea doar 12 ani. În acel moment, viața ei și a familiei sale s-a schimbat iremediabil. Mama ei a hotărât să dea în judecată compania la care era asigurat șoferul vinovat pentru tragedie, solicitând daune morale considerabile. Motivul? Fiica sa a suferit grav din cauza incidentului în care a fost implicată.

Primarul PNL „Tudorică”, de la Păuleşti, şi-a pus ginerele candidat la Primăria Blejoi, tot din partea PNL

Vestea diagnosticului a șocat pe toată lumea din cercul apropiat al Rebeccăi Lăzărescu. Tânăra a fost diagnosticată cu tulburări psihice, iar efectele asupra ei și asupra celor din jurul său sunt devastatoare.

Șoferul drogat, prins cu substanțe interzise la doar 13 ani

La vârsta fragedă de 13 ani, Vlad Pascu s-a aventurat în lumea consumului de substanțe interzise, un eveniment care a lăsat o amprentă semnificativă asupra parcursului său de viață. Momentul în care a fost prins în flagrant delict consumând aceste substanțe interzise a fost în anul 2017, potrivit Antena 3 CNN.

La acea vreme, tânărul șofer drogat ar fi fost absent de la școală, iar jandarmii l-au depistat într-un parc aflat în apropierea instituției de învățământ. În timpul percheziției, autortitățile au descoperit că Vlad Pascu avea asupra sa o țigară ce conținea substanțe interzise, semn al comportamentului deviant care îl preocupa deja la o vârstă fragedă. Mai mult decât atât, în posesia lui se aflau și 0,39 grame de cannabis.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191