Prima apariție a Sandrei Bullock după moartea iubitului său, Bryan Randall. Vedeta este de nerecunoscut

Prima apariție a Sandrei Bullock după moartea iubitului său, Bryan Randall. Vedeta este de nerecunoscut

După trista pierdere a partenerului său de viață, Sandra Bullock a fost în sfârșit văzută în public! Actrița în vârstă de 59 de ani a fost suprinsă plimbându-se alături de fiica sa prin Los Angeles. La aproape 3 luni după ce iubitul actriței, Bryan Randall, a decedat vedeta se pare că este extrem de afectată în continuare. Vedeta este de nerecunoscut.

Virgiliu Nanu şi-a exprimat sprijinul total pentru persoanele cu dizabilități în Prahova

Sandra Bullock trece cu greu prin perioada de doliu după ce partenerul său de viață, Bryan Randall a murit în luna august a acestui an. Cei doi au fost împreună câțiva ani, nu au avut copii însă dragostea lor a fost una extrem de puternică. Totuși, iată că soarta a avut alte planuri, iar Bryan s-a îmbolnăvit de o grea boală care l-a răpit de lângă Sandra, în ciuda eforturilor de a-l salva. La aproape 3 luni de la această tragedie reporterii au reușit să o surprindă în public pe actriță, potrivit Daily Mail. 

Virgiliu Nanu, noul preşedinte al CJ Prahova, îi răspunde lui Mihai Polițeanu: „Sunt deschis la dialog şi colaborare. Interesele ploieştenilor sunt pe primul loc”

Aceasta s-a plimbat alături de fiica sa pe străzile din Los Angeles, fiind însoțite de un bodyguard. Sandra Bullock a purtat un top alb, un palton cafeniu și pantaloni negri, asortați cu adidași și o geantă neagră. Totuși, pe chipul său se putea citi ușor durerea, aceasta fiind încă foarte afectată de moartea lui Bryan. 

Mai suntem sănătoşi la cap? Primărița PNL Ioana Neagu (Valea Călugărească), gest incalificabil! Fericită că a pus mâna pe ciolan, acum îşi bate joc de Biserică şi obiceiurile sfinte

Bryan Randall a suferit de scleroza laterală amiotrofică

Bryan Randall a murit pe data de 5 august, după o lungă luptă cu scleroza laterală amiotrofică (SLA), cunoscută și sub numele de boala Lou Gehrig. Bărbatul a dus acastă suferință timp de 3 ani până când, din păcate, boala l-a luat de lângă cei dragi la vârsta de 57 de ani. Familia este cea care a făcut publică această veste cumplită potrivit unui comunicat pentru revista PEOPLE:

Cu mare tristețe împărtășim faptul că, pe 5 august, Bryan Randall a încetat din viață în mod pașnic după o luptă de trei ani cu SLA. Bryan a ales de timpuriu să păstreze privată călătoria sa cu SLA, iar noi, cei care am avut grijă de el, am făcut tot ce am putut pentru a-i onora cererea. Suntem extrem de recunoscători medicilor neobosiți care au navigat cu noi prin peisajul acestei boli și asistentelor uimitoare care au devenit colegele noastre de cameră, sacrificându-și adesea propriile familii pentru a fi alături de a noastră. În acest moment, cerem intimitate pentru a jeli și pentru a ne împăca cu imposibilitatea de a ne lua rămas bun de la Bryan”, se arată în mesajul transmis de familia sa.

În presă s-a speculat că cei doi s-au despărțit anul trecut, când de fapt, în tot acest timp, Sandra a luat o pauză de la carieră pentru a se ocupa de cel pe care l-a considerat „dragostea vieții sale”.

Un producător de top de la Hollywood a declarat pentru Page Six: „Nu cred că oamenii știau că Sandra a plecat de fapt să aibă grijă de Bryan”. Mai mult, producătorul a declarat că se simte foarte afectat față de suferința prin care Sandra a trecut la acel moment. Nici măcar agenții care colaborează cu îndrăgita artistă nu au făcut declarații cu privire la aparițiile tot mai rare ale artistei, încercând să o protejeze.

Cum s-au cunoscut Sandra și Bryan

Bullock l-a întâlnit prima dată pe Randall în 2015, când acesta a fost angajat să fotografieze ziua de naștere a fiului ei adoptiv Louis. Povestea de dragoste a cuplului a deccurs rapid și au început să afișeze public doar câteva luni mai târziu, participând împreună la nunta prietenei sale Jennifer Aniston cu Justin Theroux în luna august a aceluiași an. Împreună cu Louis, Bullock a adoptat-o și pe fiica ei, Laila, în decembrie 2015. La rândul său, Randall a avut o fiică mai mare pe nume Skylar dintr-o relație anterioară.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191