Prima etapă a Miss Generația lui John se încheie în doar câteva ore. Cele mai votate 5 candidate

Prima etapă a Miss Generația lui John se încheie în doar câteva ore. Cele mai votate 5 candidate

Miss Generația lui John, concursul de frumusețe fără filtre organizat în parteneriat cu Ziarul Incomod, se apropie de finalul primei etape.

Mădălina Lupea, disperată să-şi ascundă problemele cu legea! A cerut Curții de Apel să-i treacă numele „la secret”. Instanța a refuzat solicitarea!

În această seară, la ora 21:00, se încheie prima etapă a concursului de frumusețe care nu ține cont de standardul 90-60-90.

Nanu şi Volosevici, în dialog cu sute de ploieşteni din cartierele Muzicanți şi Bereasca

În ultimele ore rămase, candidatele pot fi susținute printr-un vot pe pagina de votare a Miss Generația lui John. În etapa a 2-a se vor califica doar jumătate dintre fetele care vor obține cel mai mare număr de voturi.

În atenția Poliției Prahova/ „3000 de cetățeni au obținut ilegal domiciliu sau viză de flotant în Câmpina!”

La ora redactării acestui articol (08:06), primele 5 cele mai votate candidate la titlul de Miss Generația lui John erau: Ioana Florea (108 voturi), Patricia Constantin (122 voturi), Patricia Stancu (173), Lavinia Voicu (206 voturi) și Antonia Preda (263).

Voturile sunt validate în funcție de adresa de e-mail

Se poate vota și din străinătate, atât timp cât adresele de email sunt valide. Dacă sunt depistate adrese false sau adrese de e-mail ce par repetitive, voturile vor fi șterse/ anulate. Utilizatorii care vor încerca să voteze de mai multe ori vor fi avertizați de către sistem, iar voturile ulterioare nu vor fi luate în considerare.

Utilizatorii nu își pot modifica votul din momentul înregistrării acestuia în platformă. Pentru acuratețea mecanismului de votare, sistemul înregistrează IP-ul fiecărui vot. În cazul unei analize, orice vot fals va fi șters de către sistem sau manual de către echipa Generația lui John, în urma verificărilor.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191