Prima imagine cu Prigojin după insurecție. Șeful Wagner, fotografiat în chiloți într-un cort militar

Prima imagine cu Prigojin după insurecție. Șeful Wagner, fotografiat în chiloți într-un cort militar

Pe rețelele sociale s-a viralizat o fotografie cu Evgheni Prigojin surprins în tricou și chiloți, coborând din pat într-un cort militar. Imaginea, care a apărut întâi în presa din Rusia, pare să indice că șeful Wagner a ajuns în Belarus.

INREGISTRARE AUDIO HALUCINANTĂ! Patronul firmei de casă a primarului Sandu Tudor (Păuleşti) înjură ca la uşa cortului un reporter: „Să-mi bag …. în mă-ta şi în copiii tăi. Să vă dau la m…. la toată familia!”

Prigojin face un semn de salut, așezat pe marginea unui pat de campanie, într-un cort militar. Este îmbrăcat sumar, în tricou și chiloți, ceea ce poate să indice că s-a trezit de curând.

Virgiliu Nanu: Prahova trebuie să fie în top 5 județe ale țării, aşa cum a fost odată!

Cortul este de tip militar, cu paturi de campanie și podea din plăci OSB, iar în spatele lui Prigojin se vede o instalație electrică improvizată. De asemenea, lângă el este o noptieră pe care este așezat un pahar de apă.

Volo îşi întăreşte legăturile cu ploieştenii, în cursa pentru primărie. Discuții constructive cu locuitorii din Malu Roşu si Mihai Eminescu

Evgheni prigojin nu a mai fost văzut în public după tentativa nereușită de insurecție, pe care declanșat-o la sfârșitul lunii iunie. S-a speculat mult despre locul unde află, Belarus sau Rusia, iar Vladimir Putin a confirmat recent că s-a întâlnit cu el după evenimentele din 24 iunie.

Publicațiile ucrainene care au preluat imaginea cu Prigojin spun că decorul (cortul militar în care se află) pare să indice că șeful Wagner a ajuns în Belarus, unde a fost invitat de Alksandr Lukașenko.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191