Prima partie de schi deschisa in Prahova. La Azuga au fost pornite tunurile de zăpadă – VIDEO

Prima partie de schi deschisa in Prahova. La Azuga au fost pornite tunurile de zăpadă – VIDEO

La Azuga au pornit astăzi tunurile de zăpadă. Acțiunea care dă startul sezonului de iarnă este dată de cele 15 tunuri de zăpadă mobile, 5 tunuri fixe și 6 lănci.

Primarul Adrian Ungureanu (Brebu) loveste din nou! Dupa ce a injurat „babele de la biserica” si i-a spus unui profesor sa „il pupe in c…”, acum se ia de cei nemultumiti de cum s-a facut deszapezirea: „gunoaie ale comunitatii”

”Suntem primii care dăm startul sezonului de iarnă! Azuga este favorizată de amplasarea geografică unică. O stațiune între munți care oferă tuturor posibilitatea de a practica schiul încă din decembrie, înainte de Sărbători. Aducem și o veste bună în contextul economic actual – păstrăm tarifele la transportul pe cablu la nivelul celor de anul trecut”, a transmis George Barbu, Primarul orașului Azuga.

Dezvaluiri Romania TV/ Cum isi „paradea” Mircea Negulescu (Portocală) victimele: I-a solicitat directorului ANAF Ploiești angajarea unui apropiat. Urmare a refuzului, i-a făcut dosar penal

Potrivit reprezentantilor primariei, echipa societății comerciale a orașului, Servicii Urbane Stațiune Azuga, este mobilizată în două schimburi pentru a valorifica temperaturile scăzute de peste noapte. Procesul de lucru înseamnă, la Azuga, o primă înzăpezire cu zăpadă ceva mai umedă, pentru ca după formarea unui strat de bază să fie așternut stratul de zăpadă mai ‘uscat’, bun pentru schiat. Este nevoie de un strat minim de 20 cm, consistent, pentru a se putea schia. Sunt folosite trei utilaje pentru întinderea și uniformizarea stratului de zăpadă. Este deja o tradiție ca la Azuga să fie pusă la dispoziția schiorilor o pârtie funcțională, încă din decembrie.

Să nu uităm: Cum a fost distrusa viata si cariera judecatoarei Ruxandra Popescu de „paraditorii” Portocală, Savu şi Onea, cu un dosar inventat

Dacă temperaturile vor permite să continuarea înzăpezirii și în următoarele zile, se va putea sigur schia în weekend pe pârtia de începători și chiar și pe zona de pârtie Sorica deservită de telescaunul nou instalat.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191