Prima reacție a Aline Eriko, după apelul mamei ei! Disperarea femeii care i-a dat viață, singură cu copiii brunetei

Prima reacție a Aline Eriko, după apelul mamei ei! Disperarea femeii care i-a dat viață, singură cu copiii brunetei

a obținut prima reacție a Alinei Eriko după apelul pe care l-a făcut de mama sa. Pantera Neagră, așa cum era numită bruneta, a dispărut de ani buni din lumina reflectoarelor și a plecat în Anglia, acolo unde viața ei a luat o întorsătură neașteptată.

Apel către Garda de Mediu Prahova: Ploieştiul se sufocă! Lista marilor poluatori care ne pun sănătatea în pericol

După ce ani de zile nu s-a mai știut nimic de Alina Eriko, Pantera Neagră a showbiz-ului românesc, așa cum era ea numită, a apărut în urmă cu câteva luni, pe rețelele de socializare. Însă, înfățisarea acesteia era una total diferită de felul în care era cunoscută de public. Mai exact, brunetei îi lipseau dinții de sus și comportamentul ei este unul bizar.

OPC Prahova a făcut ravagii în parcurile auto din Ploieşti. Peste 400 de maşini, scoase de la vânzare

La scurt timp după apariție brunetei, mama Alinei Eriko a apărut în spațiul public, făcând apel ca fiica ei să fie ajutată. De curând vărul brunetei a postat un nou mesaj, pe rețelele de socializare în care o ruga pe verișoara lui să accepte ajutor, iar în trecut a mărturisit că a mers personal în Anglia să o aducă acasă, însă fără rezultat.

Concurs de fotografie lansat de fosta Rafinărie Steaua Română. Premii in valore de 3000 euro

Reporterii au stat de vorbă cu mama Alinei Eriko, care ne-a transmis că starea fiicei sale s-a înrăutățit și din păcate, Alina nu mai are nici un moment de luciditate. Cea care i-a dat viață spune că nu se mai poate face nimic în cazul brunetei, ci doar Dumezeu este singurul care ar putea face o minune. Mai grav, acaesta a ajuns să o blesteme atât pe ea, cât și copii.

Femeia s-a luptat din răsputeri să își salveze fiica, însă nu poate face nimic fără acordul acesteia. Mai mult, copii Alinei, un băiețel și o fetiță, sunt acum în grija bunicii, care face față cu greu nevoilor celor mici. În trecut băiețelul era în grija tatălui său. Mama Alinei Eriko este sfâșiată de durere și neputință.

Reporterii au contactat-o și pe Alina Eriko. Aceasta și-a adus aminte de reporterul care a sunat-o, îl cunoștea de ani buni. Bruneta a întrebat insistent de unde are numărul ei de telefon și cum reușim noi să ținem legătura cu mama ei. După ce a aflat răspunsul la aceste întrebări, Alina a folosit o expresie mai puțin ortodoxă și a închis telefonul, nefiind, probabil, dornică să ofere detalii despre viața pe care o duce în momentul de față.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191