Prima reuniune dedicată unui mare antrenor și driver

Prima reuniune dedicată unui mare antrenor și driver

Hipodromul Ploieşti găzduieşte, duminică, 26 martie, prima reuniune hipică din acest an, aşa că iubitorii turfului sunt aşteptaţi, începând cu ora 10:00, la evenimentul pe care Clubul Sportiv Municipal Ploieşti, sub autoritatea Consiliului Local Ploieşti şi a Primăriei Municipiului Ploieşti, îl organizează cu sprijinul unui sponsor. Evenimentul principal al zilei va fi „Premiul de Deschidere – Gheorghe Tănase”, cursă programată să înceapă la ora 11:00 şi dedicată memoriei unuia dintre marii antrenori şi driveri de pe Hipodromul Ploieşti, câştigător a nu mai puţin de 7 Derby-uri de Trap ale României!

Reuniunea va debuta la ora 10.05 cu Premiul Bătăuş, va continua la 10:30 cu Premiul Arena, după care vom asista la „Premiul de Deschidere – Gheorghe Tănase”, care are la start nouă dintre cei mai valoroşi cai de pe Hipodromul Ploieşti. Primul eveniment hipic al anului se va închide cu Premiul „Supermarket La Cocoş”, programat să înceapă la ora 11:30. Cu prilejul evenimentului de debut al sezonului, Filarmonica „Paul Constantinescu” Ploiești va propune un moment artistic susținut de către Cvartetul “Chronos”.

În atenția Prefecturii Prahova, Garzii de Mediu, ANAF, ISC! Activități ilegale pe malul râului Teleajen, ale firmei Vierstein Bau

Totodată, cei mai mici dintre spectatori se vor putea plimba gratuit cu calul Mokka (în intervalul 10:15-11:45) pentru copii urmând să se amenajeze şi un „fun corner” în zona tribunei, unde se vor putea juca sub atenta supraveghere a angajaţilor Complex Hipodrom. În pauzele dintre curse, cei prezenţi vor putea asista şi la demonstraţii ale sportivilor secţiei de box a CSM Ploieşti, maestrul Titi Tudor urmând să-i aducă în faţa publicului pe campionii uneia dintre cele mai populare secţii ale clubului. Prețul unui bilet de acces la reuniunea de duminică este de 5 lei, copiii sub 7 ani având accesul gratuit.

ONEA, DISTRUS DE FETIS – Fosta sefa AEP Ana Maria Patru a luat achitare pe linie. Judecatorul TMB Cristian Balan a constatat ca procurorii Lucian Onea si Cerasela Raileanu de la DNA Ploiesti au trimis-o in judecata pe Patru pentru un trafic de influenta inexistent

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191